⚽ SL 19/20 H:11 | Gaziantep 0-2 Galatasaray | MS | 9 Kasım

İlk yarı büyük takım deplasmanda nasıl oynarsa öyle oynadık. Deplasmanda ve şu durumda galibiyet almak çok önemliydi. Şampiyonluk yolunda deplasmanda bir şekilde kazanmak iyi futboldan daha önemli bir şey. Ayrıca ikinci yarıda da dengeli savunmamızın ön planda olduğu bir anlayışla oynadık.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

galibiyet sende morfin etkisi yapmış gibi reis. klasına yakısmadı. kanma bu tip galibiyetlere mert çetine kadar sövmeye devam :asd:
Murhan yine pembe hayaller kuruyor. Sonra yine sövüyor. Yiğitle güreş müsabakasına çıkmasını isterdim reisin

Emre taşdemirde ısrar edilmeli yalnız bazen çok boş fauller yapıyor kanatta biraz daha dikkat etmeli

galibiyet sende morfin etkisi yapmış gibi reis. klasına yakısmadı. kanma bu tip galibiyetlere mert çetine kadar sövmeye devam :asd:
Belhanda ve Nagatomo'dan kurtulunca futbola benzeyen bir sey oynayabildik ilk 45 dakikada. Feghouli'nin 2.yaridaki oyununu fena bulmadim. Ilk yarida kötüydü. Babel istikrarli olarak kötü.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Zonzi Lemina
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

gibi bir kadro cikarmayacagindan emin degilim hocanin. basak macinda yine abidik gubidik bir seyler yapabilir. Hic güven vermiyor yani Emre Tasdemir, Sener, Jimmy, Taylan gibi oyunculara cok daha fazla süre vermesi lazimdi. Mariano'yu hic oynatmayip Lemina'yi saga cekse bile olur. Orta sahada iyi oyuncularimiz var.

ali koç geenlerde gs sene başından beri sadece 2 yerli oynattı ligde diye paintli görsellerle falan sunum yapıyordu bizim kadar yerli oynatmısmıdır acaba
birde vedatı yerli sanıyor o herif

Herkes savunmaya laf atıyor da savunmamız hakikaten iyi. Bekler değişir ortasahaya dinamik biri ve onyekuru gelirse bu takım zor yenilir

Takim hucum etmediginden savunma surekli rakibi karsiliyor. Bu da hata yaptirabilir.

Babel takima konan dinamit resmen.

Belhandadan kurtulduk takim kipirdadi biraz .

Babel ile Onyekuru yu degistirip Falcao yu devreye alabilirsek cok farkli oluruz.

ali koç geenlerde gs sene başından beri sadece 2 yerli oynattı ligde diye paintli görsellerle falan sunum yapıyordu bizim kadar yerli oynatmısmıdır acaba
birde vedatı yerli sanıyor o herif

Bizle kafayı yemiş o da diğer tüm Fb'liler de olduğu gibi ben bile biz kaç yerli ile oynadık bilmiyorum umrumda değil açıkçası bunlara ne oluyorsa

Bu takıma ocakta öncelikle kaliteli 1 stoper lazım.Ahmeti beğeniyorum fakat 1 tane toparlayıcı stoper şart.Marcao,Mariano,Belhanda,Nagotomo direk şutlanlanmalı.Onyekuru ve orta açabilen 1 sol bek alındığında önümüzde kimse duramaz çok açık.

Bu takımdan sağlı sollu akan takım olmuyor anladık. Devre arası sağ-sol bek dinamik ortasaha ve onyekuru transferi yaprak 3-5-2 ye devam etmeliyiz. Onyekuru önderliğinde hızlı hücumlarla sonuca gideriz, defansta da açık vermiyoruz bu sistemde

Belhanda ve Nagatomo'dan kurtulunca futbola benzeyen bir sey oynayabildik ilk 45 dakikada. Feghouli'nin 2.yaridaki oyununu fena bulmadim. Ilk yarida kötüydü. Babel istikrarli olarak kötü.

Muslera
Mariano Luyindama Marcao Nagatomo
Zonzi Lemina
Feghouli Belhanda Babel
Falcao

gibi bir kadro cikarmayacagindan emin degilim hocanin. basak macinda yine abidik gubidik bir seyler yapabilir. Hic güven vermiyor yani Emre Tasdemir, Sener, Jimmy, Taylan gibi oyunculara cok daha fazla süre vermesi lazimdi. Mariano'yu hic oynatmayip Lemina'yi saga cekse bile olur. Orta sahada iyi oyuncularimiz var.
baştan sona kadar katılıyorum alkıslıyorum fakat ortasahada lemina iş yapmaya başlamışken sağ beke çekip birde ortasahada verimli olduğu yeri bozmak anlamsız olur reis sağ beke farklı bi çözüm şart. gerçi 3lü defansda mariano yine etkisiz olsada başımızı 4lüye göre belaya sokmuyor

Bu takıma ocakta öncelikle kaliteli 1 stoper lazım.Ahmeti beğeniyorum fakat 1 tane toparlayıcı stoper şart.Marcao,Mariano,Belhanda,Nagotomo direk şutlanlanmalı.Onyekuru ve orta açabilen 1 sol bek alındığında önümüzde kimse duramaz çok açık.
Defansı sezon sonuna bırakmak lazım sol bek 2 kanat ve oyunu yönlendiren 10 no gerek

Ne zaman isim olarak kötu ama mucadele eden adamlarla oynadık kazandık.Böyle devam.Babel yerine Falcao da gelirse Falcao Andone gayet iyi olur.

Takim hucum etmediginden savunma surekli rakibi karsiliyor. Bu da hata yaptirabilir.

Babel takima konan dinamit resmen.

Belhandadan kurtulduk takim kipirdadi biraz .

Babel ile Onyekuru yu degistirip Falcao yu devreye alabilirsek cok farkli oluruz.
Ben falcaoyu unutmuşum daha o girecek bi de takıma

Yarın trabzon alanya maçı var. Trabzon kazanırsa zirveyle aramızda sadece 2 puan kalıyor.

Geri
Üst Alt