⚽ SL 19/20 H:12 | Galatasaray 0-1 Başakşehir | MS | 22 Kasım

Ahbap kanatlar ve bekler z.dirik oldugu icin 3'lu en iyisi gibi durmuyor mu?

bekler ayni herifler yaw
kanatlar da yani fegul ve mor yapilabilir sonucta gary ve henry de geldiklerinde refine herifler degildi
orta saha otomatik daha iyi gerzek denen diayeyle kralhan gittigi icin
i mean !!!

bekler ayni herifler yaw
kanatlar da yani fegul ve mor yapilabilir sonucta gary ve henry de geldiklerinde refine herifler degildi
orta saha otomatik daha iyi gerzek denen diayeyle kralhan gittigi icin
i mean !!!
Bekler ayni herifler de ikisinin de formlari ilk zamanlarindan cok daha dusuk.Garry ve Onyekuru Babel'e gore cok daha uygundu sistemimize.Babel uymuyor.

Mor hiz olarak Garry ve Onyekuru'ya benzese de o da golcu degil.Beklerde ve kanatlarda net daha gerideyiz.Katilamayacagim dedigine.

Ortada ise dedigin gibi kagit ustunde daha kaliteli olmamiz lazimdi ama olmadi.Seri bence Belhanda'dan bile kotu.Omer bir seyler yapmaya calisiyor ama kapasitesi kisitli.Lemina uzun suredir sakat tam toparlayamadi.Nzonzi asagi yukari Fernando'nun aynisi zaten.Biraz Badou'yu ariyoruz ama onu da cok degil.

Zaten oyunculari saldim artik ana sorun FT'de.

Bekler ayni herifler de ikisinin de formlari ilk zamanlarindan cok daha dusuk.Garry ve Onyekuru Babel'e gore cok daha uygundu sistemimize.Babel uymuyor.

Mor hiz olarak Garry ve Onyekuru'ya benzese de o da golcu degil.Beklerde ve kanatlarda net daha gerideyiz.Katilamayacagim dedigine.

Ortada ise dedigin gibi kagit ustunde daha kaliteli olmamiz lazimdi ama olmadi.Seri bence Belhanda'dan bile kotu.Omer bir seyler yapmaya calisiyor ama kapasitesi kisitli.Lemina uzun suredir sakat tam toparlayamadi.Nzonzi asagi yukari Fernando'nun aynisi zaten.Biraz Badou'yu ariyoruz ama onu da cok degil.

Zaten oyunculari saldim artik ana sorun FT'de.

msjinin icerigine istirak etmemek guc.

tudor 3lü oynatırken stoperleden biri olarak cavandayı kullanması da acayip bişeydi
dursun ve nazif falan o aklı vermişti heralde başka açıklaması yoktu o işin. ts ile oynuyoruz cavandayı oynatta nasıl bi arslanı kaybettiler görsünler telkini aldı heralde

Onumuzdeki cuma ve sali gunu sezonun en onemli iki macini oynayacagiz.takimda ne bir forvet ne bir orta saha ne bir kanat ne de bir kaleci kalmadi suan.inaninlir gibi degil utanc verici bir durum koca galatasaray icin. Sizin yapacaginiz isin ta icine edim .ya yandi gulum keten helva .yillik geliri 300 milyon euro olan bir kulube 1 milyon euro verip adam gibi tranferden anlayan bir yonetici veya sportif direktor almazsan.transferleri fatih terim ve albayrak gibi iki kara cahile guvenip emanet edersen sezonun tam ortasinda futbolcusuz kalirsin.

Beyler 22 Kasım benim doğum günüm. Biraz işsizlik yaptım ve doğum günlerimde oynanan Galatasaray maçlarına baktıgımda. En son 98 yılına kadar hiç kazanamadıgımızı gördüm. 22 Kasımda oynanan hiç bi maçı takımımız kazanamamış.Avrupa maçı varsa ona denk gelmedim onu bilemeceğim. İstatistik yalan söylemez.Kazanamayacağız.
ED78lSPX4AApryp.jpg

bu maclık japon oynamalı cunku emrenın savunması berbat japon viscayı kitleyebilir

Fatih Terim, Başakşehir maçında sol açıkta Ömer Bayram'ı oynatmayı planlıyor. (Fanatik)

nolursa olsun akbili yenmemiz lazım şansımıza herifler form tuttu ,fener bunlarla en guzel zamanda karsılastı

önümüzdeki haftayı bay gececegimiz icin akbil macı önemli

Ftotor’un gittiği maç olması dileeğiyle.. gol atamayız ama kaç yeriz bilmem

Geri
Üst Alt