Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.603
- 55.802
- 4.478
bu maci almamiz imkansiz ya. cok sakat var. seri yirtilacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahbap kanatlar ve bekler z.dirik oldugu icin 3'lu en iyisi gibi durmuyor mu?
skor tahmını alalımtakımı özlemedik milli ara devam etseydi keşke
ne bilim 5 tane yeriz 1 tane atarız herhaldeskor tahmını alalım
5-1 yenecegızne bilim 5 tane yeriz 1 tane atarız herhalde
allahını seven totem yapsın derim5-1 yenecegız
Bekler ayni herifler de ikisinin de formlari ilk zamanlarindan cok daha dusuk.Garry ve Onyekuru Babel'e gore cok daha uygundu sistemimize.Babel uymuyor.bekler ayni herifler yaw
kanatlar da yani fegul ve mor yapilabilir sonucta gary ve henry de geldiklerinde refine herifler degildi
orta saha otomatik daha iyi gerzek denen diayeyle kralhan gittigi icin
i mean !!!
Bekler ayni herifler de ikisinin de formlari ilk zamanlarindan cok daha dusuk.Garry ve Onyekuru Babel'e gore cok daha uygundu sistemimize.Babel uymuyor.
Mor hiz olarak Garry ve Onyekuru'ya benzese de o da golcu degil.Beklerde ve kanatlarda net daha gerideyiz.Katilamayacagim dedigine.
Ortada ise dedigin gibi kagit ustunde daha kaliteli olmamiz lazimdi ama olmadi.Seri bence Belhanda'dan bile kotu.Omer bir seyler yapmaya calisiyor ama kapasitesi kisitli.Lemina uzun suredir sakat tam toparlayamadi.Nzonzi asagi yukari Fernando'nun aynisi zaten.Biraz Badou'yu ariyoruz ama onu da cok degil.
Zaten oyunculari saldim artik ana sorun FT'de.
Beyler 22 Kasım benim doğum günüm. Biraz işsizlik yaptım ve doğum günlerimde oynanan Galatasaray maçlarına baktıgımda. En son 98 yılına kadar hiç kazanamadıgımızı gördüm. 22 Kasımda oynanan hiç bi maçı takımımız kazanamamış.Avrupa maçı varsa ona denk gelmedim onu bilemeceğim. İstatistik yalan söylemez.Kazanamayacağız.
Fatih Terim, Başakşehir maçında sol açıkta Ömer Bayram'ı oynatmayı planlıyor. (Fanatik)
kına yakarsınFtotor’un gittiği maç olması dileeğiyle.. gol atamayız ama kaç yeriz bilmem