⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Onemli bir konuya da deginmek isterim.son aldigimiz malubiyet ve beraberliklerin bir baska sebebi eski alisamiyen stadinda stada 3.4 saat oncesinden gelirdik mactan 1 saat once stadin yuzde 90 i dolu olurdu.rakip takimin oyunculari muthis taraftarlari gorunce daha maca baslamadan eli ayagi titrerdi.mac baslamadan rakibi baski altina almaya baslardik.stadin yuzde 80 i takima 90 dakika destek verir tezahuratlar yapardi.simdi ise rakip takim stada 1 saat once gelgigi zaman stadta sadece 4bin veya 5 bin kisi oluyor 52 binlik stadta.tribunlerin sadece yuzde 20 si tezahurat yapiyor.birde malesef macin 80.dakkasinda taraftarlar macin sonucu ne olursa olsun stadi terk etmeye basliyor.son oynadigimiz bsk ve bruge maclarinda dikkat ettim .bruge macinda diatta bize golu atiigi dakkada tribunlerin yuzde 40 i bosalmisti.35 bin kisiden20 bin kisi kalmisti.takimin cok onemli maci var takim 1.0 onde son dakkalarda destege en fazla ihtiyaci oldugu asikar.takim can cekisiyor gol yememek icin.bir 10 dakka daha kalsaniz destek verseniz ne olur.trilyonluk isleri mi kaciracaksiniz sanki .taraftar stadi erken terk etmese belkide suan 3.4 galibiyet fazla alirdi takim

Kıyaslama yersiz. 20-30 sene önceki gibi değil hiçbir şey. Taraftar itici güç ancak sadece o kadar, futbol oynaman lazım önce. İsterse tribünler aşağı insin bir fark yaratmıyor.

Ne yani arkadaslar terimli galatasaray 25tane kupa aldi diye, terimin 130 milyon euroluk tarihin en pahali kadrosunun icine etmesine seyirci mi kalalim elimiz kolumuz bagli sus pus oturalim mi.selcuk gibi ceset kivamina gelmis ,belhanda gibi taraftara kufur etmis,90 dakka eli belinde gezen,takimi ve taraftari sabote aden bir kopegi,ve emre mor gibi attigi yuz pasin 99 u rakibe ve tribunlere giden dengesizleri oynatip bizi kanser etmesine eyvallah mi cekelim.oynattigi futbol cok eski zamanlardan kaldi.bu futbol anlayisiyla munihte bayerne,manchesterde city ye.liverpola karsi oynarsaniz bunlar bize real in attigi 6 golu ozletirler.adami gol manyagi yaparlar

Palabıyık bizim fasliya kart gostermeye bayılır dikkat etmek lazım

Mevcut kadronun gol atması mucize ama 1 puan bile harika olur yeterki fark yemeyelim

Dogru diyorsun onat eskiden taraftarlar cok buyuk fark yaratirdi maclarda.simdi ise maca yuzde 5 bile etki etmiyor malesef.55 bin kisilik stadta sadece 5 bin kisi bagiriyor geri kalan 50 bin kisi maclari tiyatro saniyor.takima bir gram festek vermiyorlar bos bos oturuyorlar

Biri bi masa alsın şu salağa. Bak biz yer sofrasında yedik deyince noluyo acaba. Hoş o sofrada yemek de pek mümkün değil ya kaşık koycak yer yok. Eziyet çekip foto atmışlar.

EKRnlCbWwAEGBTg

Kadir Mısıroğlu'nu sever misin

Hakem atamalarına baktığımız zaman bunların alayının nasıl kanı bozuk olduğu çok iyi anlaşılıyor.Ben kemdimi bildiğim bileli futbolu takip ederim.Bu kadar alenen şerefsizlik yapıldığını görmedim.

Bizim maçın hakemi ali palabıyık.Var hakemi yaşar kemal uğurlu..
fener maçının var hakemi fırat aydınus..

bizim sözde Galatasaraylı yöneticilerin ortalığı ayağa kaldırması gerekirken her zamanki gibi susuyorlar.
Neden susuyorlar çünkü Galatasaray umurlarında değil.Umurunda olan adam zaten taraftar tepkisine gerek kalmadan anında tepkisini verir.

yenileceğimizi düşünmüyorum. trabzonspor'da öyle uçan kaçan bir takım değil her sezon olduğu gibi bu sezon da abartılmış. şayet büyük takımsak, son iki sezonun şampiyonu ve bu sezonun şampiyon adaylarından biriysek herkesin ts'nin kazanmasını beklediği, ts nin favori gösterildiği maçta yenilmeyiz. brugge maçının ilk yarısındaki futboldan memnundum. bu maçta da brugge maçının ilk yarısı gibi bir futbol oynarsak galip gelemesekte beraberlik alırız. tahminim ilk yarı öne geçeriz ikinci yarı ya farkı açarız ya da berabere biter.

Trabzonun oranı ilk açıldığında 2.25 di önce 2.15 e düştü şimdi de 2.05 e düşmüş

Geri
Üst Alt