⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

abdulkadir midir nedir daha neyin artizliğini yapıyon o ayakla bi yemek masası almadı gitti anca fakir fukara edebiyatı

tamam anladık yer sofrasında yemek yiyorsunuz. damat bey saraylarda da yer sofrasında yiyodur ikna oldum ben

Umut kırıntısı kalmadı içimde ve aklıma Metin Kurt un futbolun borsada değil arsada güzeldir sözü geldi Ve Fatih hocamın form düşüklüğü de buna etken 3.sezonundaki eskisinden daha hırslıyım imajı yok 4. gelişinin ilk döneminden bile daha da formu düştü ama bizi buralardan kaldıracak tek isim kendisidir. Yine de Galatasaray adının geçtiği yerde umut vardır mottosuyla maçı umutsuzca bekliyorum

Umutluyum maçtan. Belhanda yı Terim in silmesi önemli. Ömer bayram, lemina gibi savaşcı ruhlu iki aslana sahip orta sahaya sahibiz.
Statik oynayan oyuncu sayısını sadece feghouli olarak kullanır sahaya mücadele gücü yüksek takım çıkarırsa hoca bu maçı kazanırız. Baskı altında olan taraf ts.maçtaki en büyük endişem bıyığını nokta nokta yaptığım hakemdir. Aşırı şerefsizlik yapmazsa 3-1 yenip döneriz.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı bekliyorum

DzJ4Z85WkAMjhbg

oyunumuza baktığımızda üçlü defans sisteminde daha iyi gibi görünüyor.
Ama trabzonun hızlı kanatları karşısında çok ciddi sıkıntılar çekebiliriz. Bu maçta üçlü sistem biraz riskli gibi..
Ama maç içerisinde sistem değişiklikleri olabilir.Bu sistemlerin olumlu veya olumsuz işleyişi daha çok karşıdaki rakibin oyununa bağlı oluyor.

mariano ve nagatomo rezalet olmasına rağmen hala onların yerine koyacak adam bulamıyoruz.Emreninde özellikle defansif anlamda çok ciddi sıkıntıları var.
Bu mevkilerde kim oynarsa oynasın.

Kadro çok yetersiz.Oynamaması gereken adamları yazarsak muhtemelen ilk 11 çıkaramayız.Hatta iki, üç isim yazar kalırız.

bu yüzden içlerinden en kötüleri oynamamalıdır.
bu yüzden belhanda ve marcao oynamasın. stoperler donk ve ahmet olsun..
orta saha nzonzi,lemina,seri....
ileri üçlü ömer,adem,feg..

Ama kim oynarsa oynasın oyuncular ilk önce sahada takım savunmasını iyi yapacak.Özellikle top rakipdeyken amatör kıvamında sahaya yayılmayacak.Bunu biraz doğru yaparsak kazanma ihtimalimiz çok yüksek.
Doğru savunmayı yapsak nwakaeme gibi yetersiz topçularında ne kadar şişirildiğini göreceğiz.

4-0 yeniliriz Nwakaeme şov yapar.

Geri
Üst Alt