⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Terim umarim gidip ahmeti veya belhandayi oynatmaz

Nando
Donk Nzonzi Marcao
Mariano Seri Lemina Ömer Emre
Fegh Adem

olmali. Sörloth hizli felan degil. nzonzi rahat kapatir o nu. Donk da marianoya yerdim eder nwakaemeye karsi

Ben de isterim cok sevdigimiz galatasarayimizin oynadigi butun maclari kazanmasini ,bende isterim yurtta avrupada katildigi butun kupalari toplamasini, bende isterim galatasarayimizin eski guclu , kuvvetli ve bir kukredigi zaman rakiplerin kacacak delik aradigi o şaşa li gunlerine geri donmesini ,ama birde futbolun gerceklerini gorunce bu yukaridaki saydiklarimin sadece birini bile yapma ihtimallleri milyon da bir olur su anki sefiller ve ruhsuzlar ordusunun .bir baska benzetme yapmak gerekirse bizim takimin bu sene bir kupa kazanma ihtimali 90 yasinda ki bir yasli dedenin 40 km.maraton kosusunda 1. olup dunya sampiyonu olma ihtimalinden bile daha az malesef..burda ona 3 atariz buna 5 atariz deyip sizi kandirmak istemem.trabzon macina gelince trabzon bizimkileri sut bombardimani na tutacakti.boyle zavalli,boyle aciz ,boyle caresiz bir galatasaray 500 sene gecse bir daha asla goremeyecektir. tarihinin en rahat maclarindan birini oynayacaktir.terimin son maci olacaktir.skor tahminim ts 9 gs 0
Yok devenin golf sopasi madrid atmadi 9 hamsiler kimmis terim azicik akilli olsa savunma yapicam ilk yari dese maci 0 0 a kitlese 60 dan sonra sansa bala kazanma sansin bile olur ama eminimki rakip yari sahada oynamak isteyip en az 3 yer ama sende ne 9 u kusmusun nesin

Biz zaten trabzonu yeni stad acildigindan beridir yenemioz en son sneijderin fuzesi felan vardi onu hatirliyorum 2013 2014 de bizim sikintimiz kendi evimizde gecen sene iyi yada kotu tokatlayip gectigimiz akbili konyayi monyayi yenememek yoksa hamsi bize oynadigi oyunu uzun vadeye yaysa 2 senedir.biz deil onlar olur

sinan-engin_1058888_m.jpg

Futbolcularımız Galatasaray da oynadıklarının farkına varsa tarihimizi, ağırlığımızı bilse o forma yeter trabzonu yenmeye.
Takım turist dolu olunca tabi sıkıntı yaşamamız normal.
Biz bu maçlara mutlak Galibiyet parolasıyla çıkmalıyız aksi bünye de alerji yapar. renklerimiz, tarihimiz, geleneğimiz kaldırmaz.
Biz bu ligin gelmiş geçmiş en başarılı, en büyük futbol klübüyüz yahu ama karalar bağladık 6 ayda.
Biraz da o yüzden başarısız oluyoruz hocada geçmişini unutmuş gibi.
Allah yardımcımız olsun.
:cimbom:

Ben galatasarayin eski guclu ,kuvvetli rakibi presiyle bogan o şaşali ve bir kukredigi zaman rakiplerin kacacak delik aradigi, o muhtesem gunlerine donmesi icin gece gunduz dua eden bir galatasaray sevdalisiyim. Ama galatasarayi cok sevmem dogrulari ve gercekleri soylememi engellemmeli hic bir zaman.trabzonu yenmemizi hepinizden cok isterim ama kimle yenicez neyle yenicez kara kara dusunurum.taraftara kufur etmis 90 dakka eli belinde gezen sabotaj ci kopek belhandaylami.5 daka oynayip 85 dakka kayilara karisan feguliyle mi.80 yasindaki ihtiyarlar gibi sahada yuruyen babel lemi.attigi 100 sutun 98 i rakibi veya tribunlere gide emre morla mi.hangi diyle yenicez siz soyleyin

Neredeyse her büyük mac deplasmanlarinda eksik stoperle gidiyoruz.

Geçen yıl bjk deplasmanı öncesi serdar aziz atıldı...Maivon-ahmet ile çıktık..
Yine geçen yıl 4-0 lik da maçında maivon-ahmet oynadı..
Yine geçen sezon fb deplasmanında hem marcao hem de luyindama cezaliydi ve semih-donk ikilisi oynadı...
Yarın ts deplasmanı ve luyindama yok bu sefer de.. Donk-marcao olacak büyük ihtimal.

Bir-tek 3 hafta önceki bjk deplasmanında orjinal stoperlerle çıktık son 2 yılda..

Neredeyse her büyük mac deplasmanlarinda eksik stoperle gidiyoruz.

Geçen yıl bjk deplasmanı öncesi serdar aziz atıldı...Maivon-ahmet ile çıktık..
Yine geçen yıl 4-0 lik da maçında maivon-ahmet oynadı..
Yine geçen sezon fb deplasmanında hem marcao hem de luyindama cezaliydi ve semih-donk ikilisi oynadı...
Yarın ts deplasmanı ve luyindama yok bu sefer de.. Donk-marcao olacak büyük ihtimal.

Bir-tek 3 hafta önceki bjk deplasmanında orjinal stoperlerle çıktık son 2 yılda..
stoperlerden alakasiz olarak hic bi macta dogru dürüst top oynamadik.

kaybedecegimiz bi maç,en son hamza ilen yenmişiz bunları

Maç sonu| adamlar vakayeme gibi birini israilden ucuza aliyor biz dunyanin parasini veriyoruz les gibiler söyle topcular bulmak cok mu zor :@ :=)

Tarihin en banko maci. 1e ev araba arsa ne varsa basilmalik tam

Hadi lan bu yıl ilk defa güldürün yüzümüzü.

yüzde 70 tese alır yüzde 25 berabere yüzde 5 biz alırız.Pek umudum yok ama ortada Galatasaray varsa umutta vardır.Olurda kazanırsak ligte kartlar yeniden dağıtılır

Umut sadece bir adla varolur bu maçta o da GALATASARAY. Gerisi hikaye olan bir maç. Umarım ters köşe oluruz hepimiz istemezsem ...

Bize her maç golü olan Yusuf Y. yı çok iyi bir fiyata satmışlar, takımın en degerli oyuncusu Abdulkadir Ö. sakat ama hala Trabzon favori..

Forumdaşlar kaç gol yerizi konusuyor. Kaç atarız diyen yok. İşte bu bile acı veriyor.

Terimsporlular size söyluyorum; Yarınki maçı kaza ile yensek bile, forumun bu hali size ders olsun. Siz ne biçim Galatasaraylısınız yahu, bunu sorgulayın!!

Muhtemel senaryoyu biliyorum. Ama yarını bekleyelim. Malum, Fatih Terim Allah Kerim :((

Muslera
Donk - A.Çalık - Marcao
Nzonzi
Mariano - Lemina - Seri - Ö.Bayram - E.Taşdemir
Adem Büyük​

Geri
Üst Alt