⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

fenerin kalan maclari zor onlari potadan silebiliriz. Tsden alinacak ekstra 3 puan cok onemli basak ve ts nin 3-4 puan gerisinde bile bitirsek ilk yariyi sampiyon oluruz. Skora gelecek olursak gol atacak adam yok sahada bizim adimiza 2-0 net skorla biter :D

fenerin kalan maclari zor onlari potadan silebiliriz. Tsden alinacak ekstra 3 puan cok onemli basak ve ts nin 3-4 puan gerisinde bile bitirsek ilk yariyi sampiyon oluruz. Skora gelecek olursak gol atacak adam yok sahada bizim adimiza 2-0 net skorla biter :D
Degil 3 puan 1 puan nasil alacagiz diye düsünüyorum

Lan Allahsızlar bir kez top oynayın bre zındıklar, bir kez ulan. Lanet olası Mariano'nun maç içinde bir tane isabetli ortası olsun artık. Kornerde şöyle Ömer kessin Çalık kafayı vursun gol olsun lan. Kornerden gol atanlara bile imrenir olduk. Yeter lan. Ocak ayını yerim senin hoca. Yeter be. Milyonlarca insanı bu kadar para alıp üzmenize inanamıyorum. İşinize saygınız olsun. Adamsanız şu maçı çıkıp alırsınız. Keline tükürdüğümün hayırsızı, sende bir kez adam kovala lan.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3lü savunma oynayacaksak orta sahada Nzonzi yine oynamasın yemin ediyorum top çıkaramayız trabzon boğar bizi

Takimda 2 sorunun cevabi yok malesef.

1. Topu kim ileriye götürecek ?
2. Kazara top ileri gitse topu kim iceri atacak ?

GS ın devre arasina kadar herhangi bir takıma karsi toplam 2 cesit gol sansi var:

1. Rakip oyuncularin kendi kalesine gol atmasi.

2. Penalti

Ancak penalti olmasi icin once rakip ceza sahasina girmemiz lazim, o ihtimal de ozellikle deplasmanlarda sıfıra yakın.

Yazik. Turkiyenin en pahali kadrosu bu durumda olmamaliydi.

Kadıköy'de kazanmaktan daha zor. Çoğumuz 1-0'a falan razı gibi galiba. Yenilmeye yani. Artık rezil olmayalım da, 1-0 yenilelim demeye kadar düştük.

çanakkale geçilmez oynayalım diyecem de onu da beceremiyoruz. nezaman kapansak hemen gol yiyoruz çünkü bizim mallar ceza sahasına doluşuyorlar

4-0'a şartladım kendimi, altı olursa mutluluk hormonlarım devreye girer.

InsAllah yeniliriz, neden derseniz oyle boyle ya ligi 5. yada 6.bitirecegiz.

Kotu bjk bile bizim onumuzde, ve suan 11.siradayiz ve hic birsey yokmus gibi ne ses var nede gurultu. Terimin Bitmedigi kredisi yuzunden tek care puan farkinin acilmasidir.

Bruggeye 1 Gol attik diye Terim havalandi ve biraz daha kredisi oldu. Yarin berabere bitersek super bir basari olarak Kabul edecek ve ustune onlarca yenilgi kredisi alacak.

Ondan kaybedelimde aradaki puan farki acilsin bu Terim defolup gitsin. Lan takim 11.sirada ve sampiyonlar liginde sadece 1 Gol atabildi!

Basaksehir fener ve bjk en Kotu halleri ile takimi TOP yapip oynadilar. Yarin lazlar karsisinda 90dk ezik gibi defans yapip son DK Golu ile kaybedip ayni bahanesini surdurecek.

Yaptigin transferlerin icine edim, oynattirdigin oyunum ... Taktik maktikini opsunler.

En kisa zamanda Defolup gitsin. En son nezaman boyle bir rezil Galatasaray gordunuz?
Hadi hepsini anlarım da başak fener ve bjk nasıl bizimle top gibi oynamış? Bu 3 maçta da oyun olarak öyle ezik filan değildik nerenle izledin acaba maçları. Ayrıca bu aşamada şunu unutun Terim 3 maç kaybetse gitse filan yok. Mümkün olduğunca çok puan toplayalım devre arasında Terim le yeni operasyon yapılacak. O yüzden rakipleri değil Galatasarayı destekleyin boş hayal kurmayın

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt