⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Su maçta sürpriz olsa ve enazindan 1 puan alsak çok kıymetli olur yoksa farklı yenilgi bizi psikolojik olarak tamamen kopartir

Şikecilerin bugünkü puan kaybından sonra büyük ihtimalle atanacak palabıyık maçın berabere bitmesi için elinden geleni yapacaktır.

forum olarak %99 oraninda yenilgi hatta fark bekliyoruz. söyle bi mactan puan almamiz mucize. 5 falan yemesek iyi

hamsi forumuna göz attım adamların bizden korkuları yok beraberliği kötü sonuç görüyorlar tek çekindikleri nokta yayıncı kuruluşun reyting uğruna bu akşam fenere yapılan kayırmanın bize de yapılması . zira yenilirsek yarı yarıya havlu atıyoruz lige.
ancak es geçtikleri bir nokta var fenerde üretkenlik olmasa da mücadele var 39 yaşındaki emre 90 dk koşturuyor bir şekilde tehlikeli alanda hakeme ekmek çıkaracak pozisyon veriyorlar.

biz ıkına ıkına ancak bir iki pozisyona girebiliyoruz.

Muslera-Mariano-Donk-Ahmet-Marcao-Nagatomo-Feghouli-Nzonzi-Lemina-Ömer-Babel

Bu ilk 11 çıkar.

4 gollü Babel cezali, 2 gollü Andone cezali. Geri kalan isimlerin ya 0 ya 1 golü var ligde. Muazzam tablo gercekten.

Bu hafta cok kotu bir hafta olacak renkdaslarim. Hepinize şimdiden sabir diliyorum.

Son düzenleme:
bu maçta 1 puan alırsan öp başına koy. Aynısını Başak maçı öncesi de söyledim. Alamadık.

Bu sezon hiç bir büyük maçta gol atamadık.

4 CL maçı, Fener Beşiktaş derbileri ve son olarak da bu haftaki IBB maçı. Bu maç da gol atamadığımız 8. büyük maç olur kuvvetle muhtemel.

sent via GSC

Trabzon bizi yener. Rahat yener. Sörloth, Wakaeme, Sosa üçlüsü yeter bize.

2e464755e06.png

572ff7738ed.jpeg

fdb6cad6188.jpeg

3ce5751ca11.jpeg

+Lazio,Benfica,Ostersunds

89f37fb67bc.jpeg

Muslera
Muslera Muslera Muslera Muslera

Muslera Muslera Muslera Muslera

Muslera Muslera

Bizi kurtaracak taktik

Geri