⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Nzonzi ile ileri çıkamıyor takım belki onuncu kez belli oldu bu durum mariano ve feghouli çok kötüler hele mariano rakibe gol artırmak için elinden geleni yapıyor adem ileride yetersiz yenemiyorsak yenilmemek de lazım ömerin pozisyonu kırmızı falan değil pereria iyi tiyatro yaptı ama hakem yemedi şükür

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

marcao çöp
mariano çöp
feguli çöp
belhanda çöp
nagatomo çöp
ademden birsey beklemiyorum
omer çalışkan
lemina iyi
nzonzi vasat
donk iyi

kaleye 10 metreden topu havaya niye dikti bende oraya taktım. Hadi beyinleri yok diyelim, bu heriflere yerden köşeye plase atmaları konusunda brifing veren yok zannımca.

Lemina Trabzon ile +18 çekiyor.Ancak sahadaki küfürbaz ihanete devam ediyor.Oynatana yazıklar olsun.

Doğru düzgün oyuncu değişikliklerle maçı kazanabiliriz

Trabzonun bi halt oynadığı yok şu an

Bence tam Emre Mor’a uygun bir ikinci yarı olur.

Trabzonspor’un defans oyuncuları hızlı değil. Defanslarında da boşluk veriyorlar ama kağnı Feghouli ve Belhanda bunu avantaja çeviremedi ilk 45 dakikada.

Bir pozisyonda iyi geldik ama Belhanda kazması vücudunu açarak leş bir teknik ile vurduğu için topu havaya dikti.

Ben olsam ikinci yarıya başlarken kaptıracağı topları sineye çekerek Emre’yi Belhanda yerine oyuna alırım. Feghouli’yi de ortaya çekerim.

Ömer’i çıkartıp Jimmy’i almak mantıklı olabilir çünkü kırmızı kart yiyebilir. Özellikle eline çarpan toptan sonra bence bir tane orta sertlik harekette atılacak noktaya geldi.

Gol atmayı bırak, gol pozisyonuna dahi giremiyoruz. Tam 3. bölgeye girerken tekrar geriye oynuyoruz. Bu kadar leş bir futbol olamaz. Ligin açık ara en kötü top oynayan takımıyız...

Kahroluyorum valla billa. Sahada Galatasaray forması olmasa yemin billah izlemem maçı.

Bıktım artık bu oyunculardan.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gayet güzel oynuyoruz. Bi atsak koparicaz maci. Belhanda kacirdigi gol disinda gayet iyi oynuyor . Feghouli, lemina, nzonzi süper. Ömer cabaliyor, ademe pek top gelmedi.

Hoca dersini orenmemis.

Belhanda & Adem > Taylan & Erencan riskini niye almiyorsun

Tribunden biri inip bu belhandaya saglam bir yumruk atsa baya keyiflenirim. Okadar biktirdi

Geri
Üst Alt