⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Hep aynı şeyi diyorum şampiyonluk yolunda en büyük rakibimiz fener aramızda 2 puan var ve kalan 4 maçın fikstüründe bizim maçlar daha kolay ilk yarıyı en kötü 4-5 puan arkada bitirelim ikinci yarı alır yürürüz bu takımdan ümit kesilmemeli

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takımın reaksiyonunu beğendim.Feguli hariç herkes iyi niyetiyle oynadı.Marianoyu brugge maçında canlı izledim, bugünde gayet iyidi.Karşısında formda bi kanat adamı vardı unutmamak lazım.Ve önünde feguli oynuyordu yine.Marianoyu eleştirmenin yanlış oldugunu düşünüyorum.Seri 2 maçtır çok iyi.Formunu buluyor gibi.Lemina çıkmasaydı maçı koparırdık. Forvetsiz oluşumuz büyük handikap.

Maçı çeken 80 tane kamera var yediğimiz golde sadece iki açıdan gösteriyor birinde topa kafa vurulduğu anda geniş açı var diğeri 50 metre öteden çekilmiş

Her oyuncuya sovsem bile tolere edebilirim ama Faslı eleman cidden sabote ediyor oynamak istemiyor belli adam sahada yürüdü sadece

Hayır

xQ5BWs.jpg
Oyş şuradan çıkarılacak 4g 1b ligin seyirini değiştirir

Muslera bence yediği golde zamanlama hatası yaptı ama o çıkardığı 2.gol maçın kırılma anı oldu

kafayı vuran herif kimdi hatırlamıyorum ama herif bomboş kafaya çıkıyor yav böyle bir şey olamaz. muslera hatalı mı onu tartışmıyorum ama rakibin etrafında hiç adam olmadan kafaya bu kadar rahat yükselmesi kabul edilemez. bana kalırsa birincil kabahat defansta diyebilirim.

musleranın tek rezil yanı ayağı berbat. zaten bugünde çok garip bi hata yaptı. onun dışında kaleciliği tartışılmaz seviyede kaliteli.

Takımın reaksiyonunu beğendim.Feguli hariç herkes iyi niyetiyle oynadı.Marianoyu brugge maçında canlı izledim, bugünde gayet iyidi.Karşısında formda bi kanat adamı vardı unutmamak lazım.Ve önünde feguli oynuyordu yine.Marianoyu eleştirmenin yanlış oldugunu düşünüyorum.Seri 2 maçtır çok iyi.Formunu buluyor gibi.Lemina çıkmasaydı maçı koparırdık. Forvetsiz oluşumuz büyük handikap.

Mariano muthis degil ama burada biraz kötü sonuçlarin günah keçisi oldu. Bugun idare etti

Yavas yavas tempo konusunda rakiplere ortak olmaya basladik ezilmiyoruz Ilerleyen haftalarda daha iyi olabiliriz bu konuda Bruge ve Trabzon iyi tempo yapan takimlar bunlara ayak uydurabildik en azindan

kafayı vuran herif kimdi hatırlamıyorum ama herif bomboş kafaya çıkıyor yav böyle bir şey olamaz. muslera hatalı mı onu tartışmıyorum ama rakibin etrafında hiç adam olmadan kafaya bu kadar rahat yükselmesi kabul edilemez. bana kalırsa birincil kabahat defansta diyebilirim.

musleranın tek rezil yanı ayağı berbat. zaten bugünde çok garip bi hata yaptı. onun dışında kaleciliği tartışılmaz seviyede kaliteli.
Marcaoyu itiyorlar hacı boş kalmasının nedeni o geniş açıdan gösterdiği pozisyonu iyi inceleyin adamı net itiyorlar

Geri
Üst Alt