⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

Jimmy'e iyi diyen arkadaşlar ironi felan mı yapıyor, ben mi futboldan anlamıyorum. adamın girdiği andan itibaren 1 tane bakın abartmadan söylüyorum 1 tane doğru hareketi olmadı. adamın 45dk da yaptığı hatalar sinsilesini millet 1 sezonda yapmıyor

Ne olur Belhanda, Feghouli ikilisinde ısrar etmeyelim artık. Keza Babel'in de takımı ne kadar baltaladığı 2-3 maçtır ortada.

valla çok önemli bir puan aldık 4 te 4 yaparsak alayı gene tutuşur GALATASARAY ulAn

belhanda hatta değ gidecek sağ sol bek gelecek skorer bir on numara onyekuru yedek forvet papis yada diagne sağlam bir falcao ve emre akbaba da dönecek amk ergeninde bejekeninde teseninde

Bu arada maçta ilk yarıda 5, ikinci yarı 6 olmak üzere toplam 11 dakika uzatma verildi. Maçta benim hatırladığım ekstra birşey de yoktu, neden acaba?
Çünkü Trabzon puan kaybediyordu.
Hakemler Bizim zaten gol atamayağımızı bildikleri için bol keseden veriyorlar.
Son dakika golü yemede üstümüze yok.

Terim istifa!

Sağdan soldan çizgiye iniyoruz içerde kimse olmuyor.Babel lazım o yüzden devre arasına kadar.Devre arasında forvet alınca duruma bakarız.

Ya burda bi güruh var arkadaş siz hiç mi bişey beğenmezsiniz, sizin hayatınızda her şey mi mükemmel gerçekten çok merak ediyorum. Son dönemlerin en iyi deplasman performansı bunu beğenmeyelim de daha neyi beğenelim anlamadımki.
Sivas'ın lider olduğu ligde 65 milyon euro maaş dağıtıyorsan ve senelik 20 milyon lira maaş alıyorsan eğer tabiki her şeyi mükemmel yapacaksın.
Yoksa o kadar para harcamanın ne gereği var?
Sivas'in toplam bütçesi b ,Falcao'ya verdiğimiz maaş ile nerdeyse aynı

Terim istifa!

Geri
Üst Alt