⚽ SL 19/20 H:13 | Trabzonspor 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık

kafayı vuran herif kimdi hatırlamıyorum ama herif bomboş kafaya çıkıyor yav böyle bir şey olamaz. muslera hatalı mı onu tartışmıyorum ama rakibin etrafında hiç adam olmadan kafaya bu kadar rahat yükselmesi kabul edilemez. bana kalırsa birincil kabahat defansta diyebilirim.

musleranın tek rezil yanı ayağı berbat. zaten bugünde çok garip bi hata yaptı. onun dışında kaleciliği tartışılmaz seviyede kaliteli.
Luyin olsaydi o kafayi vurdutmazdi ama Trabzon son dakikalarda atar berabere bile kalamayabilirdik Golden sonra trabzon fazla kasmadi bence

Kritik esigi (brugge, basak, ts) 2 puanla kapattik

Rezillik.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sivas'ın lider olduğu ligde 65 milyon euro maaş dağıtıyorsan ve senelik 20 milyon lira maaş alıyorsan eğer tabiki her şeyi mükemmel yapacaksın.
Yoksa o kadar para harcamanın ne gereği var?
Sivas'in toplam bütçesi b ,Falcao'ya verdiğimiz maaş ile nerdeyse aynı

Terim istifa!
Hocam öyle bi anlatmışsınki sanki her sene harcıyoruz harcıyoruz hiç sonuç alamıyoruz. O zaman hep biz şampiyon olalım lig hiç oynanmasın fener bjk hiç para harcamasın. Ya da bakalım en çok parayı hangisi harcadıysa o şampiyon kabul edilsin. Takımın halinden genel olarak ben de memnun değilim kabul ama bu akşam çıktılar ellerinden geleni yaptılar muhtemelen Falcao ya da andone olsa yenerdik de ee daha ne istiyoruz o zaman.

EKuSQ7rX0AAQHFH

Özellikle 2. yarıda top genelde bizdeydi, iyi oynayan taraftık. Ama ne bir şut var ne düzgün bir son pas. Şu işe bir çözüm bulalım artık oyunu forse etsek bile kaleciyi yere yatıramıyoruz.

Özellikle 2. yarıda top genelde bizdeydi, iyi oynayan taraftık. Ama ne bir şut var ne düzgün bir son pas. Şu işe bir çözüm bulalım artık oyunu forse etsek bile kaleciyi yere yatıramıyoruz.

İnceci adamın yok ki. 10 numaran vasatsa, top dağıtan 9 numaran yoksa, kenar ortasında da etkisizsen kolay gol atmana imkan yok. Duran topta gol atmaya zaten tövbeliyiz. Normalde yapabilecekken tek denemediğimiz uzaktan şut. Bugün 50'den gole kadar topu geveleyene kadar kaleyi zorlasak en azından dönen topları kovalardık. Onun yerine sağa sola etkisiz pas yaparken az daha kendi kalemizde gol görecektik. Devre arası ne yapıp ne edip adam akıllı bir 10 numara ve yine 10 numara özellikle, terse çekip vurabilecek, asist özelliği olan kanat lazım. Yoksa bu takımın bir maçta duran topsuz 2 golden fazla atması mucizelere bağlı olur.

Şimdi bein de detaylı incelediler.Ts nin attığı gol net faul.Zoom yaptılarr Sörlot marcao yu arkadan ittiriyor.Yoksa marcao vuracak kafayı.

Simdi gordum. Golde resmen yitelemis marcau yu..surtloth. serefsiz hakemler. Katlettiler yine.

Belhanda'nin atamadigi %100'lük gol pozisyonu özette yok. Marcao'nun kafa vurusu da özette yok. @Aydın Aslan trabzonun pozisyonlarini koymuslar. Bizim iki tanesi eksik!

Yonetim cikip bu rezil hakemle ilgili konusmasi lazim...ama nerde.. yapmaz bizim yonetim. Yaziklar olsun

Geri
Üst Alt