Yine ezildik, utanıyorum bu oynanan oyundan. Tüm takım ve sözde teknik heyet yatıp kalkıp Muslera'ya dua etsin başka da bir şey yok, yenilince bahane üretmek yerine bu oyunla yenileceğini bilerek önlem alır umarım hoca da hiç sanmıyorum.
@Aydın Aslan reis muslerayı izledin mi![]()
| 39 orta 21 sut 13 korner 0 gol. Alanyaspor |
Kimlere yazıklar olsun mesela?Yuh be alanya cok dandik takimmis.
Bir Musleraya yenildi.
Muslera: 1 Alanya:0
Musleranin maasini sorgulayana dusman olurum bundan sonra.
Devre arasina girelim bir an evvel. Gercekten cok uzun zamandir kendi sahasina hapsolmus bir GS hatirlamiyorum.
Yaziklar olsun
ya burda bu oyuncular geldiğinde sevinmedim diyen adam yalancının en önde bayrak tutanıdır.Mesala sen hangisinin alınmasına karşıydın.Oyuncuların alımına onay veren zaten Muslera
Bazı pozisyonlarda abarttı ama iyi maç çıkardı tebrik ederiz

Ömer Bayram, Falcao, Adem Büyük, Selçuk sözleşme uzatılması. Mariano tutup Linnes'i kadro dışı bırakmak. Emre Mor, Jimmy Durmaz. 5-6 tane gereksiz isim net. Kadro derinliği herşeyiyleya burda bu oyuncular geldiğinde sevinmedim diyen adam yalancının en önde bayrak tutanıdır.Mesala sen hangisinin alınmasına karşıydın.
ua nın maç anında olaylar çıkartıp karşılaşmayı iptal ettirmesi hayrımıza olurOyleyse psg macı galaktik futbol derecesınde bı mac olacak
Böyle galibiyet opmaz.mucize gibi oldu.bu kafayla gidersek biri madara eder bizi.rezalet bi futbolFutbolda galibiyet önemlidir taraftarın zevk alıp almaması onlara kalmıştır.jose mourinho
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi