Yine ezildik, utanıyorum bu oynanan oyundan. Tüm takım ve sözde teknik heyet yatıp kalkıp Muslera'ya dua etsin başka da bir şey yok, yenilince bahane üretmek yerine bu oyunla yenileceğini bilerek önlem alır umarım hoca da hiç sanmıyorum.

Oyun önemli değil 17. haftaya kadar. Fikstur cok basit gorunuyor ilk 3'te bitirebiliriz ilk yariyi. 2. yarı onyekuru + 2 veya 1 os + linnes ile toparlar bu takım

Muslera bir uc puani daha kurtardi. Alanya ne yaptigini, zayif ve guclu yanlarini bilen bir ekip. Tek eksiklikleri Cisse idi. Galip gelseler hakettiler derdim. Lemina biraz daha kondusyon kazanirsa tadindan yenmez bir 8 numara olur. Belhanda Belhanda gitmezse cift 8 numara oynayabiliriz. Hem Naga hem Mariano bugun iki golluk pozisyonu engellediler. Onun disinda bombok oynadilar. Ozellikle Mariano cok kotuydu.

Yıllar sonra kale arkasında maç izledim ve neden bu futbola rağmen hala tepki yok anladım. Çünkü kale arkasından hiçbir şey anlaşılmıyormuş :)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ya burda bu oyuncular geldiğinde sevinmedim diyen adam yalancının en önde bayrak tutanıdır.Mesala sen hangisinin alınmasına karşıydın.
Ömer Bayram, Falcao, Adem Büyük, Selçuk sözleşme uzatılması. Mariano tutup Linnes'i kadro dışı bırakmak. Emre Mor, Jimmy Durmaz. 5-6 tane gereksiz isim net. Kadro derinliği herşeyiyle

Muslera daşşağı ile maçı aldık 3 puan dışında hiçbir şey beklemiyordum şükür ki kazandık.

alanya gol atar oynamasaydım 5 yerdik. hadi yine iyisin hoca benim sayemde bir maçtan daha yırttın. psg yener oynardım ama para kalmadı kusura bakma artık.

Geri
Üst Alt