Sebebi neydi ki...

Ulan adiler galatasaray uefa kupasini aldigi sene takimdaki futbolcularin yarisindan cogu 7.8 ay para alamiyorlardi.futbolcular borclarla bogusuyorlardi.ama onlarda sizde olmayan haysiyet ve seref vardi.sizde olmayan yurek vardi.hic bir tanesi 1 seneye yakin paralarini alamamalarina ragmen kulubu uefaya veya federasyona sikayet etmediler.tv ye cikip biz galatasaraydan paramizi alamiyoruz demediler.yinede aslan gibi oynayip 5 tane kupa getirdiler 1 senede .siz o futbolcularin sacinin kili kadar olamassiniz lan benim gozumde.tuzla ya aslantepe de kendi sahanda fark yemek ne demek lan.utanmaz namertler sizi.tuzlanin en iyi futbolcusu yilda 50 bin tl aliyor lan .sizde 20.25 trilyon alan futbolcular var. taraftarlari kanser etmeyin artik .aklinizi basiniza devsirin adam gibi oynayin bundan sonra

Sadece benim degil ugur bey. benim gibi 30 milyon taraftarlarin,bizim aldigimiz biletlerle,bizim aldigimiz formalarla bizim aldigimiz digiturk uyelikleri sayesinde bu trilyonlari alip yan gelip yatan futbolculari ve teknik sorumlulari artik sert bir sekilde protesto edip ,maclarda adam gibi mucadele etmeyenleri yuhalamalali bu taraftar .taraftar olarak sesimizi cikarmayip bunlarin meydani bos bulup cirit atmasina sessiz kalirsak.bu alcak herifler daha cok rezil ederler bizi ligde ve avrupa da

2 bin tl maasla inssattlarda , fabrikalarda hamallik yapan,copculuk yapan milyonlarca isci var lan bu ulkede.en az para alaniniz yilda 10 trilyon para aliyor lan.adam olun ,adam gibi top oynayin. bu 30 milyon taraftara affettirin kendinizi derhal bu hafta da kotu oyun ve puan kaybi olursa florya ya getirmeyin bizigetirmeyin bizi haysiyetsiz herifler sizi
.tenor.gif

Sezonun en kolay kazanılan ve en çok gol attığımız maçı olacaktır. Tuzla yenilgisi bu maçın panzehiri olmuştur. Brugge maçında 20 dakika süren harika futbolumuz bu maçta 50-60 dakika sürecek ve bu süre bize 3-4 gollü güzel bir galibiyet almamız için yeterli olacaktır. Hıncal Uluç usta yıllardır yazar ve bu denklemi ve tutmadığı görülmemiştir.Galatasaray yenilgilerle düşen kırılan bir takım olmamıştır hiç bir zaman. Tuzla maçı moralimizi bozdu ama sezonun diriliş tokadı da oldu. Skor tahminim 4-1
Maçtan sonra virgülüne dokunmadan atacam bu yorumu biz Galatasaraylıyız burdayız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 bin tl maasla inssattlarda , fabrikalarda hamallik yapan,copculuk yapan milyonlarca isci var lan bu ulkede.en az para alaniniz yilda 10 trilyon para aliyor lan.adam olun ,adam gibi top oynayin. bu 30 milyon taraftara affettirin kendinizi derhal bu hafta da kotu oyun ve puan kaybi olursa florya ya getirmeyin bizi

Çok ilginç nedense sadece kötü sonuçlarda maç başlığına uğramışsınız

takımın bu sene kazandığı maçlar kaç tane sanki aydın 1 antep 2kasımpaşa 3 kayseri yani bu maçlarda forumlarda yorum yapsan ne olur yapmasan ne olur.

Olası bir Alanya mağlubiyeti ve PSG maçında 6-0 tarzı mağlubiyet de hocanın istifa etmesi gerekir eder mi ?? Biraz zor ..iki senedir yaptığın transferler fiyasko umut meras yerine emre Taşdemir kaleci transferinde Okan i aldin boş çıktı mitroglu cagne mugdat Jimmy emre mor hepsi boş adamlar gidenler hep hain olmasına rağmen Gomis serdar aziz Sinan gümüş yasin eren derdiyok senin aldirdigin topculardan daha kaliteli idi selcuk belhanda emre mor aşkın yuzunden bu hallere geldik şimdi seni kurtarsın Selçuk belhanda emre mor görelim ....

Devamlı aynı oyuncularla oynayıp farklı sonuç beklemek de neyin kafası anlamadım Emre Mor'dan Jimmy Durmaz'dan Ahmet Calık'tan Selçuk İnan'dan Belhanda'dan ve daha adını saymadigim onca futbolcu bozuntusu ruhsuz eseklerden bir cacık olmayacağı anlaşılamadı mi yani o kadar maçtan sonra bunların yerine altyapıdan genç oyuncuları koy daha iyi

Sadece benim degil ugur bey. benim gibi 30 milyon taraftarlarin,bizim aldigimiz biletlerle,bizim aldigimiz formalarla bizim aldigimiz digiturk uyelikleri sayesinde bu trilyonlari alip yan gelip yatan futbolculari ve teknik sorumlulari artik sert bir sekilde protesto edip ,maclarda adam gibi mucadele etmeyenleri yuhalamalali bu taraftar .taraftar olarak sesimizi cikarmayip bunlarin meydani bos bulup cirit atmasina sessiz kalirsak.bu alcak herifler daha cok rezil ederler bizi ligde ve avrupa da
Katiliyorum ustad
Ama dogrulari soyleyince fenerli diyorlar
Size mesela fbli denildi

ub.mesaji

Vallahi ugur bey ben 38 yillik galatasarayliyim, benim gibi galatasaray sevdalisi turkiye de 1 elin parmaklarini gecmez.ama galatasaray i cok sevmem dogrulari ve gercekleri soylememi engellememeli hic bir zaman.38 yilda gerek ali sami yende gerekse tvde butun maclarini islemişimdir galatasarayin bir kac turkiye kupasi ve birkac hazirlik maclari disinda ama yine dogrulari konusmayi bir gorev olarak bilirim.bu kadar rezil ,bu kadar aciz, bu kadar ruhsuz,bu kadar plansiz bir galatasaray omru hayatim boyunca ilk defa goruyorum.muhtemelen galatasaray tarihinde de boyle bir rezalet yoktur.ve isin en kotu tarafi bu yukarida saydigim kotu takim galatasay tarihinin en pahali kadrosu 130 milyon euro yla ve en cok maas alan kadrosu ben sinirlenmeyim de kim sinirlensin.ondan diyorum iki de bir.senin benim disimizden tirnagimizdan attirip maclara gidip gs store lara gidip verdigimiz paralarla kaziniyorlar o milyon eurolari.yani benim gibi 30 milyon galasaraylinin , yan gelip yatan,galatasaray in kaybettigi maclardan sonra sabahlara kadar gece kuluplerin de eglenen.bu seref yoksunu haysiyetsiz futbolcu ve teknik sorumlu veya yonetici beya her kim varsa bizim hakkimizi yiyen hirsizlari en agir sekilde protesto edip,ayni ruhsuz oyuna devam etmeleri halinde florya ya gidip gerekirse bir guzel tartaklamaliyiz hepsini

Nando
Sener Emin Marcao Emre
Nzonzi
Lemina Seri
Adem Babel Ömer

iyi olurdu ama sanirim

nando
Mariano Donk Marcao nagatomo
Lemina
Belhanda ömer
Emre babel adem

olur

0-3 bekliyorum. Daha az gol beni şaşırtır. 0-1 olursa sevinecek duruma geldik ne de olsa.

Geri
Üst Alt