- 29 Ağustos 2009
- 39.604
- 35.632
- 673
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.2 bin tl maasla inssattlarda , fabrikalarda hamallik yapan,copculuk yapan milyonlarca isci var lan bu ulkede.en az para alaniniz yilda 10 trilyon para aliyor lan.adam olun ,adam gibi top oynayin. bu 30 milyon taraftara affettirin kendinizi derhal bu hafta da kotu oyun ve puan kaybi olursa florya ya getirmeyin bizigetirmeyin bizi haysiyetsiz herifler sizi
Trollukte ustamsin her daim
2 bin tl maasla inssattlarda , fabrikalarda hamallik yapan,copculuk yapan milyonlarca isci var lan bu ulkede.en az para alaniniz yilda 10 trilyon para aliyor lan.adam olun ,adam gibi top oynayin. bu 30 milyon taraftara affettirin kendinizi derhal bu hafta da kotu oyun ve puan kaybi olursa florya ya getirmeyin bizi
Zorlu bir surecten gececegiz
Neden konuşulsun ki? İstedikleri oldu. Hem takım kötü durumda hem de Galatasaray sahaya Türk oyuncularla çıkıyor.Uzun zamandır yabancı kontenjanı konusunda tek kelime konuşuldu mu ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katiliyorum ustadSadece benim degil ugur bey. benim gibi 30 milyon taraftarlarin,bizim aldigimiz biletlerle,bizim aldigimiz formalarla bizim aldigimiz digiturk uyelikleri sayesinde bu trilyonlari alip yan gelip yatan futbolculari ve teknik sorumlulari artik sert bir sekilde protesto edip ,maclarda adam gibi mucadele etmeyenleri yuhalamalali bu taraftar .taraftar olarak sesimizi cikarmayip bunlarin meydani bos bulup cirit atmasina sessiz kalirsak.bu alcak herifler daha cok rezil ederler bizi ligde ve avrupa da