Mariano'yu kesecek olsa kupa macinda oynatirdi.Totomac ismine yakisir sekilde uydurmus.

Neyle döneceksin kardeşim neyle, golü nerden bulacaksın gel burda anlat. Öyle lafla olmaz bu işler.

hqdefault.jpg
Babel ve Feghouli yokken Ömer ve Jimmy kanatlarıyla.Trabzonspor maçındaki futbolu oynarsak taraftar desteğiyle alırız..

Nagatomo sağda çizgiye iner dedik. Orada da soluna çekip yana ve geriye oynadı. Boşa uğraşmaya gerek yok. Şener hazırsa Şener, yoksa Mariano oynasın.

Trabzon macindaki golden sonraki etkili oyunumuzun sebebi Unal'in Hosseini'yi cikarip Ekuban'i almasindan sonra Sosa-Mikel ikilisine karsi Seri-Belhanda-Nzonzi 3'lusuyle orta sahada sayi olarak ustunluk yakalamamiz olabilir mi? Sadece soruyorum. Unal sonra Dogan'la durumu kurtarmaya calisti ama onun da kalitesi dusuk idi.

Bir de en onemlisi Trabzon'un skoru koruma icgudusu ve bizim de artik kaybedecek bir seyimizin olmamasi o oyunu ortaya cikardi.O oyuna aldanirsak yanilgiya duseriz diye dusunuyorum

Trabzon macindaki golden sonraki etkili oyunumuzun sebebi Unal'in Hosseini'yi cikarip Ekuban'i almasindan sonra Sosa-Mikel ikilisine karsi Seri-Belhanda-Nzonzi 3'lusuyle orta sahada sayi olarak ustunluk yakalamamiz olabilir mi? Sadece soruyorum. Unal sonra Dogan'la durumu kurtarmaya calisti ama onun da kalitesi dusuk idi.

Bir de en onemlisi Trabzon'un skoru koruma icgudusu ve bizim de artik kaybedecek bir seyimizin olmamasi o oyunu ortaya cikardi.O oyuna aldanirsak yanilgiya duseriz diye dusunuyorum

Şüphesiz.

Fenerin toplam xG beklentisi 35.Bizim kaç merak ettim ? 20 var mı acaba ?

Ben farkli dusunuyorum acikcasi

Bence Bizim oyunumuz baski kurmamiz trabzon’u geriye cekti,ben hatta trabzon adina ekuban degisikligini dogru bir Hamle olarak gordum cunku baski yerken takimi öne dogru cikaracak bir oyuncu girdi oyuna ve Bunu basardi aslinda ekuban Ama gucu yetmedigi icin 3. Depar dan sonra yoruldu ve yine baski yemeye basladi trabzon

Ama ekuban’in oyuna dahil oldugu ilk 7-8 dakika baskiyi kiracak gibi oldu trabzon Ama yetmedi bence

Özelikle trabzon yari sahasinda dikine dogru pas yapmaya basladik,ikinci toplarin neredeyse tamamini kazandik aslinda bazi konularda gayet olumlu isler yaptik Ama pozisyon üretme de yine husran diyebiliriz cunku jimmy’nin getirdigi ve ömer’in capraz dan sutu disinda pozisyon yoktu o baskili dakikalarda

Papiss cisse'nin yokluğu kötü oldu. Çok daha kontraya yatkın takım olacak. Cisse 1 aydır aşırı formsuzdu.

Beraberlik hiç şaşırtmaz, mağlubiyet sürpriz olmaz.

Yine hüsran yaşamayız umarım...Gerçi alıştık.İnsan üzülmüyor artık...

Kalan 4 maçın en zoru alırsak diğer 3 maç daha rahat olur gibi 3-5-2 bu futbolcu grubuyla daha mantıklı ama adem dışında forvet oynayacak biri yok ki o da yarım yamalak oynuyor ileride duran toplar önemli o kadar uzun adamımız var bir tane atamadık daha kritik bir maç kazanmak gerek

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt