Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babel ve Feghouli yokken Ömer ve Jimmy kanatlarıyla.Trabzonspor maçındaki futbolu oynarsak taraftar desteğiyle alırız..Neyle döneceksin kardeşim neyle, golü nerden bulacaksın gel burda anlat. Öyle lafla olmaz bu işler.
![]()
Mariano'yu kesecek olsa kupa macinda oynatirdi.Totomac ismine yakisir sekilde uydurmus.
Trabzon macindaki golden sonraki etkili oyunumuzun sebebi Unal'in Hosseini'yi cikarip Ekuban'i almasindan sonra Sosa-Mikel ikilisine karsi Seri-Belhanda-Nzonzi 3'lusuyle orta sahada sayi olarak ustunluk yakalamamiz olabilir mi? Sadece soruyorum. Unal sonra Dogan'la durumu kurtarmaya calisti ama onun da kalitesi dusuk idi.
Bir de en onemlisi Trabzon'un skoru koruma icgudusu ve bizim de artik kaybedecek bir seyimizin olmamasi o oyunu ortaya cikardi.O oyuna aldanirsak yanilgiya duseriz diye dusunuyorum
Gollü maç olur. 3,5 üst...
Trabzon macindaki golden sonraki etkili oyunumuzun sebebi Unal'in Hosseini'yi cikarip Ekuban'i almasindan sonra Sosa-Mikel ikilisine karsi Seri-Belhanda-Nzonzi 3'lusuyle orta sahada sayi olarak ustunluk yakalamamiz olabilir mi? Sadece soruyorum. Unal sonra Dogan'la durumu kurtarmaya calisti ama onun da kalitesi dusuk idi.
Bir de en onemlisi Trabzon'un skoru koruma icgudusu ve bizim de artik kaybedecek bir seyimizin olmamasi o oyunu ortaya cikardi.O oyuna aldanirsak yanilgiya duseriz diye dusunuyorum
topcular adam olsun gerisi gelirYav su negatifliginizi gidin fenere yoneltin. Sene sonu yine biz sampiyon olucagiz bunu sizlerde biliyorsunuz. Onumuzdeki 4-5 mac 12-15 puan alip ligi mayisa dogru bitiririz her zaman ki gibi.
Adam olun