62822.jpg

Trabzon'u kendi sahasina hapseden düzende cikmaliyiz. Lemina olmadigina göre orta sahada Zonzi olur. Ahmet stoperde siritmaz bence. Konsantrasyonu üst düzeydi. Nagatomo'yu sag tarafa alip sola Tasdemir'i koyarsak bir tik daha tempo yapariz.​

Donk forvet hea :red:

In fatih terim we trust!!!!!!!

Acaba bir galibiyet gorecegiz mi bu sefer kac hafta oldu be

In fatih terim we trust!!!!!!!

Nando
Mariano Donk Marcao Emre
Nzonzi
Lemina Seri
Adem Babel Ömer

İyi ki izlememişim bütün işe yaramazlar oynamış.

ulan tuzla başlığındna nereye geldim ben

Vallahi daha 5 hafta once soylemistim. Bu terim in hoca falan olmadigini taktikten falan anlamadigini.en koyu terimspor taraftarlarinin bile bir kac hafta sonra terime kufurler ve hakaretler yagdiracagini .vallahi dediklerim aynen gerceklesti suan.ama sakalimiz yokki lafimiz dinlensin.bu bunak kulubu batirmadan bir ara formul bulup acil bir sekilde kurtulmamiz lazim bu cahilden.yerine kimmi gelsin diye sormayin okan hoca gibi oyun zekasi ve taktik bilgileri iyi olan hoca lazim bize

Alanya gol atarsa kazanır bizim zaten attığımız yok...
Kos koca Galatasaray gol atamıyor bu sezon bırak gol atmayı pozisyona giremiyoruz...

Bu maçı kaybedersek, daha doğrusu 80-90 arasına geride girersek ciddi tepkiler olacaktır, o dakikalar arasında oyundan çıkanlar veya Belhanda vs ciddi tepkiler alacaktır.

Bence sıkıntıların devam etmesinin sebeplerinden biri hala dibi görmemiş olmamız, son dönemde dibe yakın zigzaglar yapıyoruz. Dibi görsek belki bir baş kaldırı olur.

O yüzden mağlup olursak şaşırmam da üzülmem de.

Şu son Tuzla faciasından sonra o maçta ilk 11 oynayan oyuncuların, Emin Bayram ve Taylan Antalyalı hariç hepsinden iyice soğudum yemin ederim yedek kulübesinde bile görmeye tahammül edemem hiç birini artık mümkünse tribüne gitsinler Ocak ayına kadar ve Ocak'ta da evlerine dönsünler Jimmy, Emre Mor, Seri, Ahmet Çalık, Yunus Akgün, Selçuk İnan, Emre Taşdemir, Okan Kocuk hepsi leş Alanya maçında bu 8 oyuncudan herhangi biri oynarsa işimiz çok zor bunların arasına Babel'i ve Belhanda da dahil. Geriye kalan oyunculardan çıkartabilecek en iyi 11 bu gibi duruyor. Ocak ayına devre arasına kadar kalan 5 maçımıza da bu 11 ile çıkmalıyız.

Muslera
Mariano Emin Bayram Marcao Nagatomo
Donk Nzonzi
Lemina Taylan Antalyalı Ömer Bayram
Adem Büyük

Hamsilerden fark yemedik diye kendini hayaller aleminde sananlari, Alanya çok pis bir tokat ile uyandıracak.

En başta; senelik 20 milyon lirayı cebe indiren olmak üzere herkes, umarım bu sefer tüm rezillikleri görmeye başlar ve bu işin olmayacağını anlar.

Terim istifa!

Bu maçı kaybedersek, daha doğrusu 80-90 arasına geride girersek ciddi tepkiler olacaktır, o dakikalar arasında oyundan çıkanlar veya Belhanda vs ciddi tepkiler alacaktır.

Bence sıkıntıların devam etmesinin sebeplerinden biri hala dibi görmemiş olmamız, son dönemde dibe yakın zigzaglar yapıyoruz. Dibi görsek belki bir baş kaldırı olur.

O yüzden mağlup olursak şaşırmam da üzülmem de.
Abi ne tepkisi olacak ya. Tribünlerin yarısı tepki veriyor yarısı tepki verenleri susturmaya çalışıyor. Koca takımı baltalayan gamsız yeteneksiz herifleri itin bi yerine sokamıyoruz, hala aynen devam edebiliyorlar.

Tribünlerde iş yok Hocanın da kimseyi adam edeceği yok.

Takımda ciddi disiplinsizlik olduğu aşikar. Geçen maç Ömer Bayram'ın saçma sapan hareketi, dün akşam Adem Büyük'ün durduk yere saçmalıkları. Belhanda denilen arıza zaten sürekli atılmaya meyilli. Dünkü çocuk Emre Mor dahi takmıyor Fatih Terim'i bu kadar net artık. Yoksa bu kadar saçmalıklara eski Terim olsa kesinlikle müsaade etmezdi. Akşamki maç gösterdi ki öyle Ahmet Çalık gibi, Adem Büyük gibi adamlar ancak 1.lig küme düşmeme seviyesinde oynayabilecek kapasitedeki adamlar.

Önümüzde ki 8-9 maç içinde en zorlu maç bu.

Tuzla maçından sonra ben reaksiyon bekliyorum açıkçası.

Bunu alırsak kalan 3 maçı da alıp devreyi fena olmayan bir konumda kapatabiliriz.

Geri
Üst Alt