Guzel futbol oynayacagimizi dusunmuyorum trabzon macindaki reaksiyona ragmen cunku adi ustunde bir maclik reaksiyondu bana göre mevcut oyuncu kadrosu icin

Reaksiyon la motivasyon la oynayacak bir oyuncu kadromuz yok,teknik taktik sistemle oynayacak bir kadromuz var Ama neresinden bakarsaniz bakin yanlis kurulmus bir kadro

Kazanacagimizi dusunuyorum Ama futbol olarak keyif alacagimiz bir mac olmaz

ELIqZfcWsAAZNsR

Ah ulan arkadas su andone vitaminsizi yerine su muric gibi 90 dakka boyunca canavar gibi calisan, her mac takimi icin olumune oynayan bir cengaveri alsaydiniz ne olurdu sanki .vedatta galatasaray da oynamak icin can atarken.caykur baskaniyla kavga etmisken .galatasaray da oynamak icin fiyatinda fenerbahce ye oranla 500 bin euro indirim yapmisken .ne olurdu ulan sanki alsaydiniz suan en a. 4.5 galibiyet fazlamiz vardi ligde .sampiyonlar liginde ise real madridle 2.lik mucadelesi veriyorduk suan kotu mu olurdu lan yonetici bozuntulari sizi.malesef futboldan filan anlamayan bir gram akli olmayan insanlar kulubumuzde yoneticilik ve teknik heyette gorev yapip ekmel yiyorlar inanilir gibi degil vallahi

Taktik teknik değişiklik yapmaliyiz belhanda emre mor Selçuk bir daha kadroya yazilmamali bu takımda sistem sorunu var ne beklerimiz oyunu açabiliyor ne kanat oyuncuları forvet oyuncuları da defans arasi ve arkası koşu yapmayınca oyun sıkışıp kalıyor feguliyi 10 numaraya çekip oraya engin baytar yada omer bayram katkısı verecek biri lazim yada lemina nzonzi ilerde seri sağda feguli olacak o şekilde de basarili oladik hocanın birşeyler dusunmesi gerek yoksa gene yeniliriz ..son uyarım duran toplara dikkat Alanya atiyor bizde yiyoruz

Yapacak daha önemli bir işiniz varsa, maç için ertelemeyin. Değmez!

Herkes vedati ovuyor evet faydalı ama fazlası olamaz bu çocuğun Max halı bu fakat salzburga giden ve almadigimiz Eric haland aynen Vedat tarzında güçlü top tutuyor ve golcü yapıda yani potansiyeli yüksek

Şu 4 maçtan 9-10 puan alamıyorsak yandık demektir. Bu sene hafta sonlarımız zehir oldu güldürün yüzümüzü artık.

Geri
Üst Alt