Yuh be alanya cok dandik takimmis.

Bir Musleraya yenildi.

Muslera: 1 Alanya:0

Musleranin maasini sorgulayana dusman olurum bundan sonra.

Devre arasina girelim bir an evvel. Gercekten cok uzun zamandir kendi sahasina hapsolmus bir GS hatirlamiyorum.

Yaziklar olsun

Reziller ordusu!Dünya devletine kafa tutan Galatasaray'dan,Alanyaspor'dan futbol dersi alan Galatasaray'a... Yazık çok yazık

Alanya gibi yüksek bütçeli takıma evimizde 21 gibi bir sayıda şut imkanı vermişiz,1-0 kazanmışız ve beğenmiyorsunuz siz de .Daha Terim ne yapsın

Kendi sahasında en son rakibine ne zaman 21 şut çektirdi bu takım. Bu nasıl bi rezalet

3. Puan aldık - sevindik, AMA

Oyun açısından hiç ümit verici bir maç değildi, Alanya çok daha iyi oynadı.

Her ne kadar en başta yanlış bir takım kurulmuş olsa da bu rezalet sadece oyuncuların formsuzluğu ve profiliyle açıklanamaz. Takımda net bir şekilde td sorunu var. En ufak bir td katkısı yok. Bundan daha kötü bir GS olamaz.

bu kadar rezil bir futbolun açıklaması Hoca olamaz.Aldığımız adamlara isim isim bakıyorsun alayı çok iyi isimler ama çok tuhaf bir şekilde reziller.Marioana mesala geçen seneki maçlarda onyekuruya sadece ona en az 5 6 asisti olan adam ne halde.Nzonzi sevilla patentli çok iyi işler yapmış kantenin alternatidi burda sıçıyor.Seri ara pasları çalımları olan adam 3 metreye top atamıyor.Öve öve bitiremediğimiz ömer rezil ötesi idi bugün.Yok abi başka bir sorun var çok başka bir sorun var.Bunu bulacak olan hocamız ama anlamıyorum valla

açıkçası tuzlaspor'dan sonra alanya'nın real madrid etkisi yapacağı belliydi

tek fark tuzla maçında kalede muslera yoktu

bu kadar rezil bir futbolun açıklaması Hoca olamaz.Aldığımız adamlara isim isim bakıyorsun alayı çok iyi isimler ama çok tuhaf bir şekilde reziller.Marioana mesala geçen seneki maçlarda onyekuruya sadece ona en az 5 6 asisti olan adam ne halde.Nzonzi sevilla patentli çok iyi işler yapmış kantenin alternatidi burda sıçıyor.Seri ara pasları çalımları olan adam 3 metreye top atamıyor.Öve öve bitiremediğimiz ömer rezil ötesi idi bugün.Yok abi başka bir sorun var çok başka bir sorun var.Bunu bulacak olan hocamız ama anlamıyorum valla
Oyuncuların alımına onay veren zaten Muslera

Rezil oynadik

Real macindan sonra sezonun en Kotu maciydi Bizim adimiza

Geri
Üst Alt