Muslera 1-0 Alanyaspor maçın özeti budur kırılma maçı olsun diyeceğim ama bu futbolla zor :unsure:

Onyekuru gibi biri şart. Mariano yerine Linnes ikinci yarı oynamalı. Bir de Belhanda yerine doğru düzgün bir oyuncu alırsak çok farkedecek.

yok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.
e madem durum bu bir zahmet birkaç maçta farklılığını görelim .
başka kulube gittiği vakit verdiğimiz paraların yarısını bulamayacak

Nbr la umit

En son bu kadar aciz bir galatasaray'ı özhan canaydın'ın başkanlığı zamanında izlemiştim. Ne tesadüf takımın başında yine terim vardı. Seri, nzonzi, mariano, belhanda, vs. izlerken sarr'lı, petre'li, bratu'lu, almaguer'li yıllar geldi aklıma...

Emre Akbaba -Linnes-Sağ açık_ sağ bek-Sol bek ve kesinlikle bir on numara.ve Stoper maicona razıyım

yok yok bence kulubu muslera'nın üstüne tapulayalım . şu an verdiğimiz parayı kimse vermez bize katkı verdi inkar edecek halimiz yok ama hakkını fazlasıyla mecazi manada değil kamyonla aldı .1 yabancı hakkımızı senelerdir kaleye gömüyoruz.

Sen de onun yaptigi isin yarisini yapan kaleci bulamiycan.

Feghouli 4.5 kazanmasi, belhandanin 4 kazanmasi batmiyor , kulubu onlar uzerine yapmis olmuyoruz ama Muslera nin ki batıyor di mi?

@Yunus Can
@Can BÜYÜK
@Musap Aydinli

Abi kanat oyuncularından neredeyse 0 verim alabildik bu sene.
Mariano ve Nagatomo'yu gönderip, 2 tane bek alıp, Linnes'e de lisans çıkarmak lazım.

Luyindama'nin lisansı dondurulmalı, oraya da bir stoper bulmak lazım.

Hücum için de, Onyekuru geri gelirse çok iyi olur.

Andone'yi geri gönderip bir adet Muriqi, Hakan Şükür, Elmander gibi bu ligin bugu tipte fizikli mücadeleci bir forvet almak lazım. (TS'deki Sorloth gibi örneğin)

Bayağı bir müdahale lazım yani kısacası. En önemlisi stoper, bekler ve Onyekuru'nun geri dönmesi tabi.

Ne zaman Omer ile Adem bitti ozaman adamlar oynamaya basladi saka gibi Koca takimi Omer ile Adem idare ediyor Bide Lemina tabi

Bugünkü gibi 1-0'lık galibiyeti, Alanya gibi kaybetmeye tercih etmezdim. Rakibin en önemli 2 gol ayağı yokken kalecinin kariyer performansı, içerde 21 şutla kazanıyorsan kaybetmiş halinden daha çok üzülmen gerek. Ben bu takımın Avrupa standartında olmadığını biliyordum ama lig standartının bile altında olduğuna kanaat getirdim. Sadece son 2 gün izlediğim ligde bile kafadan bizden iyi 5-6 takım var. Şu anda bu ligde hala iddaa sahibi olmamızın nedeni ligin dandikliği ve Muslera'nın ligin de sınırlarını aşan performansı. Ömer'in iki kaleye yaklaştıkça daha kötü bir oyuncu olduğunu görmeyen, Seri 6'da verirken hala 8.5-10 gibi kullanmaya gayret eden, Lemina'nın 6'daki korkunç performansını Zonzi'ye onun pozisyonunu vererek baltalayan, hala 2 vasat bekle 4'lü oynamaya çalışan zihniyetten bir an önce kurtulmayı diliyorum. Onun dışında bu maçta çıkarılacak tek paye gamsız görünen 2 stoperimiz ve Muslera'ya gider. Gerisi de teknik direktörsüz kazandıkları için sevinsinler.

Sen de onun yaptigi isin yarisini yapan kaleci bulamiycan.

Feghouli 4.5 kazanmasi, belhandanin 4 kazanmasi batmiyor , kulubu onlar uzerine yapmis olmuyoruz ama Muslera nin ki batıyor di mi?
basma kalıp cevap da aynı diğerleri alıyor o da alsın . yav diğerleri de almasın . hak eden hak ettiğini alsın . eren kasımpaşada'dan bize gelir maaşı birden birkaç artar. çıkıp gider eski parasını bile bulamaz . jem paul karacan mı neydi o da hakeza . bunlar uç örnekler diye veriyorum
ışığı gören bizi soyuyor.
muslera şampiyonluklara etki etmiştir yalan değil ama karşılıgını bire 3 almıştır. yabancı kotası da cabası.
maçın romantik havasına kapılmadan konuşuyorum

Geri
Üst Alt