Sivas, Trabzon deplasmanindan puan farkiyla lider dönerse isin rengi degisebilir. Sivas'i engellemek icin her seyi yaparlar.

Avrupa ya gidip ne yapacağız sayın terim 8 yeme ve 0 çekme rekorunu egale etme peşinde kaç senedir ama bir türlü başarmadı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uefa'da rekor falan olmaz yaw.

Kupayı bilmem ama lig bizde

EMVT2cpXYAM4F1-

Zivas'a yenilmiş olsak 18 puan geriye düşecektik bu maçı da Zivas alırsa vay be
haftaya antalya yenerse muhtemelen 10.siraya düsecegiz

liderle olan puan farkina falan bakmanin bir anlami yok

küme düsmemek icin bir kac ic saha galibiyeti daha almamiz yeterli olur.

Sivas şikeci de Sivas şampiyon olmazsa şikecilerin ağababası FB şampiyon olacağından küçük şikecileri desteklemek zorunda bıraktı bizi umarım bu kez de şampiyonluğu satmazlar. Olamazlar diye bir şey yok üç tane üst üste maç alan takım yok ligde adamlar 8-9 seri yapacak bal gibi de olurlar.

haftaya antalya yenerse muhtemelen 10.siraya düsecegiz

liderle olan puan farkina falan bakmanin bir anlami yok

küme düsmemek icin bir kac ic saha galibiyeti daha almamiz yeterli olur.

Niye Terim çıkıp 18 de kapanır 28 de kapanır der arkasına alır desteği no sıkıntı

Sivas şikeci de Sivas şampiyon olmazsa şikecilerin ağababası FB şampiyon olacağından küçük şikecileri desteklemek zorunda bıraktı bizi umarım bu kez de şampiyonluğu satmazlar. Olamazlar diye bir şey yok üç tane üst üste maç alan takım yok ligde adamlar 8-9 seri yapacak bal gibi de olurlar.

7 maçtır kazanıyorlar tamam önlerine taş konabilir ama yaptıkları iş büyük biz 2 maç alamıyoruz üst üste

sivasin üst üste aldigi galibiyet sayisi kadar galibiyetimiz yok.

ligin ilk devresi bitti

sivas küçük şikeci bir kulüp fenere çuvalla paraya satarlar şampiyonluğu 2.devre

7 maçtır kazanıyorlar tamam önlerine taş konabilir ama yaptıkları iş büyük biz 2 maç alamıyoruz üst üste
Ben küçümsemedim zaten de satma ihtimallerinden bahsettim. Hem şimdi laylaylom çıktılar maçlara öyle veya böyle artık işler ciddileşecek, küme düşmeler, şampiyonluğa oynayanlar, Avrupa kupaları vs işler zorlaştığında ayakta kalabilecelekler mi bakalım?

Geri
Üst Alt