⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Bu maci Göztepe'nin kazanacagi belli. 17 oyuncuyla deplasmana gitmisiz.

Luyindama, Andone, Lemina ve Sener sakat. Hepsi yeni transferdi. Seri ise rivayete göre sakat, pek sakat olduguna inanasim gelmiyor. Akbaba suan 5 dakika bile oynayamaz, o da tamam. Linnes'i ocak disi birakip yediler zaten. Jimmy Durmaz gibi mücadele gücü düsük bir oyuncu bile Tuzla macindan sonra olay cikarip ceza aliyor. Steven Nzonzi ve Emre Mor yeni transfer edilmelerine ragmen kadro disi birakildilar.
Yokluktan orta sahada en iyi ihtimalle Taylan-Ömer ikilisi baslayacak. Prensi Selcuk yine ne hikmetse kiymete bindi ve her macta oynatiliyor.

Nzonzi ve Seri'yi ilk 11'e yaziyorduk Lemina gelene kadar. Lemina gelince Nzonzi veya Seri'den hangisi daha iyi durumdaysa o oynar diyorduk. Zorlu maclarda hepsi oynar, bir kanatta Belhanda olurdu.

Fatih Terim'in kuracagi kadro anca bu kadar olur. Rezil bir planlama. Tarihin en kötü Galatasaray'ini yaratti.

twitter kullanmıyorum fenerbahçeli bir adamın bu forumda işi ne ?

gssözlük yazarıyım isterseniz ordan mesaj atabilirim bu zihniyetle galatasaraylılar foruma üye olamaz ve kendi içinizde 10-15 kişi konuşursunuz

Bu devirde birinin sosyal medya kullanmadigina inanmak guc.

Neyse Galatasarayli oldugunu ispat edebilecek bir fotograf falan atarsan da olabilir. Bu halinle onaylayamayiz kusura bakma.

Hoca ezbere kadro kurduğu için nagatomo, mariano, belhanda, babel, feghouli beşlisini sahada göreceğimiz kesin.
Artık hepsinden geçtim şu Babel denen boş herif oynamasın ya.

Selçuk oynarsa kafadan kaybederiz. Şu ana kadar hep hocayı destekleyen gruptaydim ama bugün selcuk oynarsa defolsun gitsin.

Bu devirde birinin sosyal medya kullanmadigina inanmak guc.

Neyse Galatasarayli oldugunu ispat edebilecek bir fotograf falan atarsan da olabilir. Bu halinle onaylayamayiz kusura bakma.
buyrun kanıt

bu sözlüğe üye olmak için 2 yıl beklemek gerekiyo 3 senedir üyesiyim ordanda mesaj atabilirim

bende kullanmiyorum üstad

EEF9CnuXsAIlrFE

twitter kullanmıyorum fenerbahçeli bir adamın bu forumda işi ne ?

gssözlük yazarıyım isterseniz ordan mesaj atabilirim bu zihniyetle galatasaraylılar foruma üye olamaz ve kendi içinizde 10-15 kişi konuşursunuz
1000 kisi var forumda
FBli misiniz bu kadar sinirlendiginize gore FB'lisiniz

ub.mesaji

Geri
Üst Alt