- 22 Ekim 2019
- 27
- 5
- 153
mesaj bıraktım zaten hiç bir şekilde dönüş olmadı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeş bunu 3. sınıf bilgisayar oyunlarıdaki yapay zekalar bile yutmaz yaw
twitter kullanmıyorum fenerbahçeli bir adamın bu forumda işi ne ?
twitter kullanmıyorum fenerbahçeli bir adamın bu forumda işi ne ?
gssözlük yazarıyım isterseniz ordan mesaj atabilirim bu zihniyetle galatasaraylılar foruma üye olamaz ve kendi içinizde 10-15 kişi konuşursunuz
Zaten oyle yapiyoruztwitter kullanmıyorum fenerbahçeli bir adamın bu forumda işi ne ?
gssözlük yazarıyım isterseniz ordan mesaj atabilirim bu zihniyetle galatasaraylılar foruma üye olamaz ve kendi içinizde 10-15 kişi konuşursunuz
bende kullanmiyorum üstadBu devirde birinin sosyal medya kullanmadigina inanmak guc.
Neyse Galatasarayli oldugunu ispat edebilecek bir fotograf falan atarsan da olabilir. Bu halinle onaylayamayiz kusura bakma.
Reise oynican demisler hemen cakmis paylasimi
buyrun kanıtBu devirde birinin sosyal medya kullanmadigina inanmak guc.
Neyse Galatasarayli oldugunu ispat edebilecek bir fotograf falan atarsan da olabilir. Bu halinle onaylayamayiz kusura bakma.
Futbolcoach mıbuyrun kanıt
![]()
bu sözlüğe üye olmak için 2 yıl beklemek gerekiyo 3 senedir üyesiyim ordanda mesaj atabilirim
1000 kisi var forumdatwitter kullanmıyorum fenerbahçeli bir adamın bu forumda işi ne ?