⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Selçuk belhanda ve Ömer'i içeren, lokum gibi bir ortasaha ile deplasman da alınacak 2 farklı MAĞLUBİYET bile başarı sayılır

Terim'in, kendini kulübün üstünde görmesi ve hatalarından ders çıkarmaması son sürat bizi dibe doğru götürmeye devam ediyor

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Son düzenleme:
Bizim oyuncuların suratı sanki ceset görmüş gibi yemin ediyorum. Isınma hareketleri yapıyorlar. Mariano ve Feghouli ölü gibiler.

Bir de Göztepeli oyuncular geldi görüntüye. Jerome ve Napoleoni birbirleriyle maç hakkında konuşup, fişek gibi görünüyorlar.

Büyük, çok büyük hezimet olacak.

3-0 kaybederiz.

inşallah bir mucize olur tff izin verirde sivas şampiyon olur ancak öyle teselli olur bize.

Bizim oyuncuların suratı sanki ceset görmüş gibi yemin ediyorum. Isınma hareketleri yapıyorlar. Mariano ve Feghouli ölü gibiler.

Bir de Göztepeli oyuncular geldi görüntüye. Jerome ve Napoleoni birbirleriyle maç hakkında konuşup, fişek gibi görünüyorlar.

Büyük, çok büyük hezimet olacak.

3-0 kaybederiz.

😆

ne zaman lan bu devre arası

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir yandan kazanalım yarıştan kopmayalım istiyorum, bir yandan da kaybedip Terim'in şapkayı önüne koymasını ve artık radikal kararlar almasını istiyorum. İki sonuca da üzülmeyeceğim.

Taylan konusundada yazdıgım gibi oynamamasının tek nedeni ankaragücü ve tuzla maçlarında iyi oynaması ve terimin eski terim olmadıgından adaletsiz olması

kıytırık tuzla maçıyla bir an gaza geldik ama bu maçla ayağımız yere basar, bir tarafımızın üstüne otururuz tekrardan. bu kadar ağır kadronun tek rakibi yerçekimidir.

yaw bütün bu gürültü selcuk yerine taylan oynamadı diye şaka gibisiniz

yedeklere bakın bakalım leş ötesi bir klübe var halı saha klübesi gibi

Geri
Üst Alt