⚽ SL 19/20 H:16 | Göztepe 2-1 Galatasaray | MS | 21 Aralık

Bu arada, 'leş, ölü, çöp, dede' dediğimiz Mariano bu sezon hiç bir maçta hocadan müsade istemedi.

Fizik olarak eski formundan çok uzak, ama şu bir gerçek ki: Galatasaray kulübüne gelmiş en karakterli oyuncuların başında gelir. Öbür yandan Şener'e bakıyorum, küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Mariano tek başına idare etti sağ bek mevkini. Bu konu da kendisine saygı duyuyorum. Işine saygılı bir herif olduğu kesin.

yaw bütün bu gürültü selcuk yerine taylan oynamadı diye şaka gibisiniz

yedeklere bakın bakalım leş ötesi bir klübe var halı saha klübesi gibi

Peki.selcuk.neden oynuyor bu adamın sahada yürüdüğünü gormuyormu
Neden yani Babel zaten vasıfsız yürüyen adam birde Selçuk neden
Ne torpili var bu herifin

EMU0MBrWwAAPYqg

Bu arada, 'leş, ölü, çöp, dede' dediğimiz Mariano bu sezon hiç bir maçta hocadan müsade istemedi.

Fizik olarak eski formundan çok uzak, ama şu bir gerçek ki: Galatasaray kulübüne gelmiş en karakterli oyuncuların başında gelir. Öbür yandan Şener'e bakıyorum, küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum.

Mariano tek başına idare etti sağ bek mevkini. Bu konu da kendisine saygı duyuyorum. Işine saygılı bir herif olduğu kesin.

İşine saygısı olmasa zaten asla bu seviyeye çıkamazdı. Şuanki kalitesi belki tartışılır ama Nagatomo ve Mariano profesyonellik olarak eleştirilecek adam değiller

Arkadaşın biri maçı kazanacaz maç sonu burda olun demişti o arkadaşı sıkı tutun 😄

Selçuk kadroda olduğu için en iyi sonuç beraberlik olabilirdi ama önliberoya tek başına koymuş olduğu için sonuç mutlak malubiyet. Maçı oynamaya gerek yok. Yani inanılır gibi değil maçı satsan ancak böyle yaparsın. Galibiyet için Selçuğun gol yedirmeden oyundan çıkması lazım. Selçuk skatlanır, Donk liberoya çekilir ve Çalık stopere alınırsa belki.

Fatih hocayı okadar elestirmeme rağmen yalı çocuğu nihat gibi ite cakala yem etmemek için savunayim diyorum yok birader yok savunalimda adam bunamis bunun bana mantıklı izahını yapamaz kimse bunamadir bunun adı

Koca alt yapıdan bir yedek daha çıkmıyor kapatalım gitsin yav.

Geri
Üst Alt