⚽ SL 19/20 H:17 | Galatasaray 5-0 Antalyaspor | MS | 28 Aralık

Sonunda bu eziyet bugün bitiyor.

Öyle yada böyle bu maçı kazanmamız şart. Gamsız baykuşlar son maçta biraz hareketlenip güzel bir maç izletirler bize inşallah.

Mac 2-0 olsa bile 70'de Handa ve Selcugu orta sahaya alip Taylan ve Seri'yi kenara almayacaginin garantisi yok. Bunu yaparsa mac 5 dakikada 2-2'ye gelir ve yine puan kaybedilir.

@Ozan Puki Maca baslayacak olan isimlere baktigimda Tomas'tan hoca olmaz diyebilirim. Tarik Lahmdal ve Salih Durzun maca basliyor. Antalya rahat alir diyordum ama takimin en hizli 3 oyuncusunu kenarda birakmasi falan cok mantiksiz. Mukairu, Fredy ve Dala girene kadar bu maci aldik aldik yoksa yanariz.

@Ozan Puki Maca baslayacak olan isimlere baktigimda Tomas'tan hoca olmaz diyebilirim. Tarik Lahmdal ve Salih Durzun maca basliyor. Antalya rahat alir diyordum ama takimin en hizli 3 oyuncusunu kenarda birakmasi falan cok mantiksiz. Mukairu, Fredy ve Dala girene kadar bu maci aldik aldik yoksa yanariz.
Tomas iyi düşünmüş ilk yari zaten gol atamayiz 2.yari dala falan girer maçı alirlar

antalyanın kadrodan bir halt anlamadım ben, bunlarda mı 4-1-4-1 oynuyor?

Aynı gün iki ev sahibi 5'er 6'şar gol atıp kazanıyorsa 3.maç 1 golle biter. Premier Lig mi burasaı biz de 5 atalım

Ic sahada tüm maclari kazanip deplasmanda Fener-Sivas-Basak-Alanya dörtlüsünden 1'er puan alip digerlerini yenersek anca 70 yapiyor.

Sampiyonlugu unutalim. @Ozan Puki

ne anlatiyon olum amilton ve dogukan var ztn defanstan adam cikarip hizli zenci mi oynatsin

"Sevgilim için dünyayı, Galatasaray için sevgilimi yakarım." Yaşasın ruh hastası Galatasaraylılar...

Ekli dosyayı görüntüle 68416
Fotoğraftaki yeşil thisortlu abi şekil yürüyor
Ic sahada tüm maclari kazanip deplasmanda Fener-Sivas-Basak-Alanya dörtlüsünden 1'er puan alip digerlerini yenersek anca 70 yapiyor.

Sampiyonlugu unutalim. @Ozan Puki
70 puan alacak takımmı var olum

Geri
Üst Alt