Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.884
- 48.209
- 4.933
Demek hızlı kanatlarla ne yapabilir diye bakacaklar. Onykuru 1.dönrem 2.dönem gibiSeri gözden çıkmadı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Demek hızlı kanatlarla ne yapabilir diye bakacaklar. Onykuru 1.dönrem 2.dönem gibiSeri gözden çıkmadı mı
:falcao:Basak trabzon 5 atiyo allahim nasip et bize de
Noldu rtash anlamadım:falcao:
kasımpaşaNoldu rtash anlamadım
Tomas iyi düşünmüş ilk yari zaten gol atamayiz 2.yari dala falan girer maçı alirlar@Ozan Puki Maca baslayacak olan isimlere baktigimda Tomas'tan hoca olmaz diyebilirim. Tarik Lahmdal ve Salih Durzun maca basliyor. Antalya rahat alir diyordum ama takimin en hizli 3 oyuncusunu kenarda birakmasi falan cok mantiksiz. Mukairu, Fredy ve Dala girene kadar bu maci aldik aldik yoksa yanariz.
Adamların 1 maçta attığını biz 5 maçta atıyoruz. İmparator şak şak şak Fatih TerimmmBasak trabzon 5 atiyo allahim nasip et bize de
@Ozan Puki Maca baslayacak olan isimlere baktigimda Tomas'tan hoca olmaz diyebilirim. Tarik Lahmdal ve Salih Durzun maca basliyor. Antalya rahat alir diyordum ama takimin en hizli 3 oyuncusunu kenarda birakmasi falan cok mantiksiz. Mukairu, Fredy ve Dala girene kadar bu maci aldik aldik yoksa yanariz.
@Ozan Puki Maca baslayacak olan isimlere baktigimda Tomas'tan hoca olmaz diyebilirim. Tarik Lahmdal ve Salih Durzun maca basliyor. Antalya rahat alir diyordum ama takimin en hizli 3 oyuncusunu kenarda birakmasi falan cok mantiksiz. Mukairu, Fredy ve Dala girene kadar bu maci aldik aldik yoksa yanariz.
Ic sahada tüm maclari kazanip deplasmanda Fener-Sivas-Basak-Alanya dörtlüsünden 1'er puan alip digerlerini yenersek anca 70 yapiyor.
Sampiyonlugu unutalim. @Ozan Puki
Fotoğraftaki yeşil thisortlu abi şekil yürüyor"Sevgilim için dünyayı, Galatasaray için sevgilimi yakarım." Yaşasın ruh hastası Galatasaraylılar...
Ekli dosyayı görüntüle 68416
70 puan alacak takımmı var olumIc sahada tüm maclari kazanip deplasmanda Fener-Sivas-Basak-Alanya dörtlüsünden 1'er puan alip digerlerini yenersek anca 70 yapiyor.
Sampiyonlugu unutalim. @Ozan Puki