SL 19/20 H:17 | Rizespor 1-2 Fenerbahçe | MS | 29 Aralık

Adalet varmi bu ulkede? Nah var, bu ulkede ali koc gibi, su ismail kartal nihat ozdemir gibi o.. Evlatlarinin oyuncagi olmus.

G.... Skiplediklerim, Galatasarayi ancak boyle gecmeye calisabilirsiniz...

Bu adamla uğraşmanın hiç bir anlamı yok, emin olun. Türkiye’nin açık ara en güçlü adamlarından bahsediyoruz. Gitti söke söke aldı Vedatı. Bizim benzinciyi Türkiye’de ciddiye alan tek bir insan bile yok.

Gitti cebinden 35 milyon lira verip sponsor oldu. Boşuna uğraşmanın anlamı yok, biz kendi işimize bakmalıyız.
Ali koç bile kendini bukadar övmüyordur

fb ilk yariyi 3 deplasman galibiyetiye bitirdi. anti futbol oynatan özdilek ve keko ismailin disinda okan buruk kadroyu yakalamadan 2.hafta fenere yenildi.

gazisehir - sumudica belki 1 puan alabilir ama mala bagliyor büyük maclarda
trabzon - fener yenemez
ankaragücü - banko fener
antalya - banko fener
konya - banko fener
kasimpasa - banko fener
gencler - harz bir seyler yapabilir
besiktas - fener yenemez

4 puan gerisinde oldugumuz fenerin artik kolay deplasmanlari kaldigindan bunlari gecmemiz mümkün degil.

Gazişehir-Konya - kasımpaşadan çıkamazlar dursun bu mesajım

Sivası geçtim fener önce başakşehir ve trabzonu geçsin.

Başakşehir-Trabzon (D)-Alanya üçlüsünden kaç puan alırlar
Alanya'yi net yenerler. Trabzon hangi hocayi alacak o onemli isportacinin birini getirirlerse 1 puan mumkun. Unal olsa Ts alirdi. Basak macinda da Fb favori. Okan'in Akhisar'dayken yaptigini yapmasini dilemekten baska bir sey kalmadi. Bjk maci sonrasi su mac cok kritikti.

Fener ligi ilk 4 te bitiremeyecek. Balonun bayrak sallayanı bir takım.

Alanya'yi net yenerler. Trabzon hangi hocayi alacak o onemli isportacinin birini getirirlerse 1 puan mumkun. Unal olsa Ts alirdi. Basak macinda da Fb favori. Okan'in Akhisar'dayken yaptigini yapmasini dilemekten baska bir sey kalmadi. Bjk maci sonrasi su mac cok kritikti.

Bu maçı alacakları belliydi de bizim Ankaragücü-Göztepe ikilisinden sadece 1 puan almamız işi bozdu.Geçen seneki 29 puanın bile altında kaldık.29 olsak şu an çok daha rahat ederdik.

fb ilk yariyi 3 deplasman galibiyetiye bitirdi. anti futbol oynatan özdilek ve keko ismailin disinda okan buruk kadroyu yakalamadan 2.hafta fenere yenildi.

trabzon - fener yenemez
ankaragücü - banko fener
antalya - banko fener
konya - banko fener
kasimpasa - banko fener
besiktas - fener yenemez

4 puan gerisinde oldugumuz fenerin artik kolay deplasmanlari kaldigindan bunlari gecmemiz mümkün degil.

O takımların şu an ki durumuna göre yorum yapıyorsun bence.Gazişehir konya gençler bjk deplasmanları baya zor.Diğerleri de belki toparlanmış olur.Kağıt uzerine bakıyorsan fenerin antalya ve kayseriyi de yenmesi gerekirdi.

Lan fenerin pozisyonu yok gelmişler feneri övüyorlar burda. Hadi biz b k gibiydik ilk yari anladimda. Bu fenerde de bir b.k yoktu ilk yarıda. Bunların oynadığı futbolsa hele bugünkü. SIVAS Barcelona demektir

Gökhana sormak lazım . Jailson ben şut atacağım diye bağırırken
Sağ direğin orda ne arıyormuş ?

trabzon - fener yenemez
ankaragücü - banko fener
antalya - banko fener
konya - banko fener
kasimpasa - banko fener
besiktas - fener yenemez

Kumede kalma mucadelesi veren takimlarin tamami bi guzel oper sikecileri.

Herkes kendini kandırıyor yine forumda. Rizespor’un kaleye şutu yok. Fenerbahçe doğru oyunu oynuyor sezon başından beri. Kaybettikleri çoğu maçta bile inanılmaz goller kaçırıp kaybettiler. Bu maçta çok fazla pozisyona girmemiş olabilirler, ama maçın kontrolünü hiç bir şekilde kaybetmediler.

Şampiyon olurlar mı bilmiyorum. Belki bu sezon olamazlar, ama bu oyundan vazgeçmezse Ersun Yanal, ilerde çok daha fazlasını kazanır. Bu arada ben gördüklerimi yazarım. ‘Ilk 4’e giremezler yav’ saçmalığı sadece kendini tatmin etmektir. Başakşehir ve TS baskıyı kaldırıp şampiyon olamazlar. Sivasspor’dan bahsetmiyorum bile.

Bizim acilen toparlanıp sahaya dönmemiz lazım. Yoksa meydan boş kalacak.

Herkes kendini kandırıyor yine forumda. Rizespor’un kaleye şutu yok. Fenerbahçe doğru oyunu oynuyor sezon başından beri. Kaybettikleri çoğu maçta bile inanılmaz goller kaçırıp kaybettiler. Bu maçta çok fazla pozisyona girmemiş olabilirler, ama maçın kontrolünü hiç bir şekilde kaybetmediler.

Şampiyon olurlar mı bilmiyorum. Ancak ben gördüklerimi yazarım. ‘Ilk 4’e giremezler yav’ saçmalığı sadece kendini tatmin etmektir. Başakşehir ve TS baskıyı kaldırıp şampiyon olamazlar. Sivasspor’dan bahsetmiyorum bile.

Bu duruma bay egonun yuzunden dustuk, takima hic ve hic hazirlamamis sezon basindan beri. Taktiksel desen rezalet otesi bir durumdayiz.

Adam gibi bastan baslasaydik lige cok NET 32+ puanimiz vardi.

murhan yine panik atak krizi yasıyor anlasılan

Şampiyon olurlar mı bilmiyorum. Belki bu sezon olamazlar, ama bu oyundan vazgeçmezse Ersun Yanal, ilerde çok daha fazlasını kazanır. Bu arada ben gördüklerimi yazarım. ‘Ilk 4’e giremezler yav’ saçmalığı sadece kendini tatmin etmektir. Başakşehir ve TS baskıyı kaldırıp şampiyon olamazlar. Sivasspor’dan bahsetmiyorum bile.

Rize berbattı da fenerin pozisyonu mu var. Bu mu doğru oyun. 40 metreden gol atmayı mi hesapladilar

Bu maçı alacakları belliydi de bizim Ankaragücü-Göztepe ikilisinden sadece 1 puan almamız işi bozdu.Geçen seneki 29 puanın bile altında kaldık.29 olsak şu an çok daha rahat ederdik.
Kesinlikle doğru akbil puan kayıpları olsads ilk3ten kopmaz gibi Trabzon unaldan sonra dağılabilir Sivas imkansız gidemez
Fakat asıl.merak ettiğim biz bu abartilan boktan kadrolu sikecilerin önünde bitirirniyiz ligi

Geri
Üst Alt