- 16 Haziran 2010
- 190.991
- 133.774
- 6.478
Goool
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayın hakem kısmından bahsettim fenerle kalırlarsa yukarıda diye dedim puan kaybederlerse fark 8e inerse bir kırılma panik yaşayabilirler önlerindeki 3-4 maç da zor çünkü ama kazanırlarsa büyük bir takımı deplasmanda yendik deyip özgüven kazanırlarSivası doğrarlar diyodun
3 maçtır 90 dk takip ediyorum Sivası, Onur biraz zor düşüşe geçeler gibi. Hakemler filan doğramaz ise. Baya iyi oynuyorlar. Ama senin mantıkta güzel.Sivas'in kazanmasi isimize gelir. Bir de BJK'yi havaya sokmaya gerek yok. Sivas'in sampiyon olma ihtimali zaten cok dusuk. İlla ki bi yerde fena dususe gececekler. O yuzden BJK ile aramizdaki puan farkini ne kadar acarsak o kadar iyi...
10 kişi oynadılar bir yarı boyunca ona rağmen 2 gol attılar, 3ü de bala yemedik.Beşiktaş yenemez bu Sivası.Adamlar çok akıllı oynuyolar.Biz nasıl yendik lan bunları son dakikalarda malca pozisyonlar versek de.
Sivas sampiyon olacak cidden
Bu mac bjk yenerse haftaya fener basaksehiri yenerse fener cok fena gaza gelir ama