SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Biz olamazsak Sivas olsun zaten. Bu sene FB'nin sampiyon olamamasi gecen yildan bile onemli. Tomarla para harcadilar. Bu sene de CL'ye gidemezlerse -daha ne kadar batabilirler orasi da ayri mevzu ama- gercekten ekonomik olarak bugunleri mumla ararlar...
Bizim lig öyle bir noktada ki şuan. Sadece futbol olarak bakarsak Sivas olması lazım. Ama bu ne beinin işine gelir ne şuan ki tff nin. Bu sene lig karışık şampiyonu öngeremiyorum şuan için. Fener'i bu sene şampiyon edemezler ise batması lazım bakalım nasıl kurtacaklar.

Bizim lig öyle bir noktada ki şuan. Sadece futbol olarak bakarsak Sivas olması lazım. Ama bu ne beinin işine gelir ne şuan ki tff nin. Bu sene lig karışık şampiyonu öngeremiyorum şuan için. Fener'i bu sene şampiyon edemezler ise batması lazım bakalım nasıl kurtacaklar.

Örtülü ödenekten verirler para ya ne batması bırakırlar mı

furkan
ne anlatın yiğenim

Oha pozisyonlara bak

Kesin penalti net gorunuyordu

Ikincideyse herhalde kaleciyi annesi kucukken bal teknesine dusurmus

1.5 saat öncekı penaltıyı vermıyecke heralde olur mu oyle sacmalık

Valla yediler penaltiyi
Tekrarini bile gostermiyorlar

Sivasin şampiyon olmasını istemeyen kuştur aga. İki saat analiz kazmaya gerek yok. İnşallah kazanır giderler bizden bu sene bi cacık olmaz.

Caner cok kotu
Basi kesik tavuk gibi dolaniyor ortada
Her topu da kaptiriyor

Sivas inşallah şampiyon olur. Bizim olmamızdan bile daha çok istiyorum. Çünkü biz ne de olsa şampiyon takımız diye adam gibi kadro kurulmuyor, oyuncular doyuyor. Bu sene şampiyon olamazsak seneye adam gibi futbol izleriz.

Geri
Üst Alt