SL 19/20 H:18 | Beşiktaş 1-2 Sivasspor | MS | 19 Ocak

Genelde düşmesini beklediğin takımlar böyle maçlarda patlar ama patlamadı hatta bu kadar kritik eksikle mesajı da verdiler. Yinede Başakşehir herkesten bir level üstün bence.

Şu an 70 yapabilecek tek takım Sivas gibi duruyor
Geçen sene en umutsuz döenmlerimizde hala şansımız var, şampiyon olabiliriz vs derken sen başşak artık bırakmaz, başşak'ın buradan bırakması imkansız falan diyip negatifi veriyordun kadim dostum, yine benzer bir noktadasın gördüğüm kadarıyla şampiyonluk yolunda umutlarım bir kat daha arttı.

Sivas’in sampiyon olmasindan zarar gelmez ama son 10 hafta stresten kabiz olurlar. Bizim buyuk ve kucuk kuslarin onunde ligi bitirmemiz, sampiyon olamasakta ikinci olmamiz sart.

Emre yi bende baska takımlı biliyodum ama forumda bir arkadaş kuzenini mi ne taniyorum demişti.Emre kılınç Galatasaraylı dedi

Ümidin adını yazmışsın.
1263.jpg

Genelde düşmesini beklediğin takımlar böyle maçlarda patlar ama patlamadı hatta bu kadar kritik eksikle mesajı da verdiler. Yinede Başakşehir herkesten bir level üstün bence.
Ustat fb-basak maci ne olur

Kusura bakmayın ama fenerin top oynamadan kazandigi haftada sivas kazanmalıydı.sivas puan kaybeder ki biz sıvası sivasta yeneceğiz zatenn,şampiyonluk için bu gerekli.2008 dr yaptığımızı yapacagiz

Bu Beşiktaş 6 maçlık seri yaptığı gün demiştim ki ilk 4'e bile giremezler bizden bile kötü oynuyorlar tamamen şansları ile bu kadar maç kazandılar. Tamamen beni doğrulayan bir süreç oldu Fenerbahçe içinde aynısını söylüyorum birazcık sabır sadece.

Riza Hoca devre arasina girdiginden beri bu maca hazirliyordu takimi. Her türlü senaryoyu oynamistir kafasinda. Ugur atildiktan sonra Ziya dogal olarak sola gecti, Emre Kilinc ise 8 numara gibi oynamaya basladi ve orta sahayi eksik birakmadi. Yetersiz ve bitik Yasin 10 dakika solda Ziya'ya yardimci olmaya calisti. Samassa bugün tedirgin oynadigi icin becekenin tek ihtimali duran top veya uzaktan sutla gol bulmakti. Organize atagi olmayan becekeyi tarumar ettiler.

FB macinda degisiklikleri cok gec yapmisti ama bugün R.Calimay dogru hamleleri zamaninda yapti. 10 kisi kalinca daha teknik olan Kone'yi hemen oyuna almasi mükemmel bir hamleydi.

Mert Hakan Yandas ve Fernando Andrade gibi takimin iki yildiz oyuncusu yokken böyle bir deplasmanda bu kadar eksikle ve 10 kisi ile galip gelmek kolay degil. Pozisyon bile ürettiler bolca. Galatasaray'da Muslera ve Falcao yokmus gibi düsünün. Fatih Terim bu ikisi olmadan herhangi bi derbi deplasmaninda 1 puan alsa öpüp basina koyar, mac sonunda aslanlar gibi oynadik derdi.

Geçen sene en umutsuz döenmlerimizde hala şansımız var, şampiyon olabiliriz vs derken sen başşak artık bırakmaz, başşak'ın buradan bırakması imkansız falan diyip negatifi veriyordun kadim dostum, yine benzer bir noktadasın gördüğüm kadarıyla şampiyonluk yolunda umutlarım bir kat daha arttı.

Ne zaman dedim yav öyle.Tam tersi olmasın? :asd:

Ve ben sivas divrikliyim ama Sıvas şampiyon olsun falan zerre istemiyorum.Galatasaray varken bana ne sivastan.

Bu Beşiktaş 6 maçlık seri yaptığı gün demiştim ki ilk 4'e bile giremezler bizden bile kötü oynuyorlar tamamen şansları ile bu kadar maç kazandılar. Tamamen beni doğrulayan bir süreç oldu Fenerbahçe içinde aynısını söylüyorum birazcık sabır sadece.
Seri yaptiklari maclarda bi tek Alanya top oynamasini bilen bir ekipti. O maci da balla aldilar. Kaldi ki Alanya'nin basireti baglaninca 1 gol bile atamiyorlar. Gününde olsalar 5 atarlar. Bunu bizim macta gördük. Dengesiz bir takim. Basaksehir ile bir sürü puan fark basmisken sampiyonlugu veren Avci'nin BJK'nin basinda bu kadar rakip varken sampiyon olmasi milyonda 1 ihtimal bile degil.

ben de hep umutluydum ve ALLAH a şukur olduk.bu sene de ümidim var hala çünkü fikstüre baktım,sadece bize değil aynı hafta kim kimle oynuyor diye.en basitinden önümüzdeki 4 hafta önümüzdekiler birbiri ile oynuycak ve bizim büyük maç yok,diğer haftalarda da bi avantajımız oldunğunu düşünüyorum. şampluk sadece bize değil rakiplere bağlıdır,biz berbat olalım rakipler berbat ötesi olursa şamp biz oluruz(geçen sene süper gidiyordu başak sonra ?) o yüzden mayıstaki puan durumuu önemli

Geri
Üst Alt