- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.954
- 3.048
Ewt kestim. 2 deplasman art arda kazanana kadar umitlenmek yok.
Ümidin adını yazmışsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ewt kestim. 2 deplasman art arda kazanana kadar umitlenmek yok.
sana biri birgün pis sövecek deÜmidin adını yazmışsın.
Şampiyon olur muyuz?
Geçen sene en umutsuz döenmlerimizde hala şansımız var, şampiyon olabiliriz vs derken sen başşak artık bırakmaz, başşak'ın buradan bırakması imkansız falan diyip negatifi veriyordun kadim dostum, yine benzer bir noktadasın gördüğüm kadarıyla şampiyonluk yolunda umutlarım bir kat daha arttı.Şu an 70 yapabilecek tek takım Sivas gibi duruyor
Ümidin adını yazmışsın.
Ustat fb-basak maci ne olurGenelde düşmesini beklediğin takımlar böyle maçlarda patlar ama patlamadı hatta bu kadar kritik eksikle mesajı da verdiler. Yinede Başakşehir herkesten bir level üstün bence.
Geçen sene en umutsuz döenmlerimizde hala şansımız var, şampiyon olabiliriz vs derken sen başşak artık bırakmaz, başşak'ın buradan bırakması imkansız falan diyip negatifi veriyordun kadim dostum, yine benzer bir noktadasın gördüğüm kadarıyla şampiyonluk yolunda umutlarım bir kat daha arttı.
sana biri birgün pis sövecek de
merakla bekliyorum o günü
Seri yaptiklari maclarda bi tek Alanya top oynamasini bilen bir ekipti. O maci da balla aldilar. Kaldi ki Alanya'nin basireti baglaninca 1 gol bile atamiyorlar. Gününde olsalar 5 atarlar. Bunu bizim macta gördük. Dengesiz bir takim. Basaksehir ile bir sürü puan fark basmisken sampiyonlugu veren Avci'nin BJK'nin basinda bu kadar rakip varken sampiyon olmasi milyonda 1 ihtimal bile degil.Bu Beşiktaş 6 maçlık seri yaptığı gün demiştim ki ilk 4'e bile giremezler bizden bile kötü oynuyorlar tamamen şansları ile bu kadar maç kazandılar. Tamamen beni doğrulayan bir süreç oldu Fenerbahçe içinde aynısını söylüyorum birazcık sabır sadece.
Abi ruyama güven sennNe zaman dedim yav öyle.Tam tersi olmasın?![]()
![]()
Ustat fb-basak maci ne olur
ben de hep umutluydum ve ALLAH a şukur olduk.bu sene de ümidim var hala çünkü fikstüre baktım,sadece bize değil aynı hafta kim kimle oynuyor diye.en basitinden önümüzdeki 4 hafta önümüzdekiler birbiri ile oynuycak ve bizim büyük maç yok,diğer haftalarda da bi avantajımız oldunğunu düşünüyorum. şampluk sadece bize değil rakiplere bağlıdır,biz berbat olalım rakipler berbat ötesi olursa şamp biz oluruz(geçen sene süper gidiyordu başak sonra ?) o yüzden mayıstaki puan durumuu önemliGeçen sene en umutsuz döenmlerimizde hala şansımız var, şampiyon olabiliriz vs derken sen başşak artık bırakmaz, başşak'ın buradan bırakması imkansız falan diyip negatifi veriyordun kadim dostum, yine benzer bir noktadasın gördüğüm kadarıyla şampiyonluk yolunda umutlarım bir kat daha arttı.