⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

hocada ciddi anlamda bunama emareleri var sahada ne oldugunu göremiyor yada katarakt var burnun ucunu göremiyor

Takım hücum yaparken çok laubali oynuyor. Kimsenin şeyinde değil gibi. Paslar zamanında verilmiyor. Topla fazla oynayıp olmayacak adama pas atılıyor. Bir kaç oyuncu dışında sanki halı sahaya maç yapmaya gelinmiş gibiydi.

bence bu maç skorun gösterdiği kadar yakın değildi. gol yedikten sonra 4-5 dakika panik yaptık ama sonrasında kontrolü yeniden aldık.

süper oynamadık ama kötü de değildik.

fakat kanatlarımızın değişmesi şart. sola onyekuru gelecek ama onyekuru tek başına çözemez her şeyi. zaten klasik bir kenar oyuncusu değil, forvet gibi oynuyor.

feghouli yerine abdel kader keita stili bir kanat bulmamız lazım. mümkünse bir de sağ bek.

Sekidikanın top kaybı hiç hoşuma gitmedi
Geriye koştu mu göremedim ama bu tür top kayıpları olmaması lazım
Falcao depar atıp kaleye kadar koşup müdahale etmeseydi yiyebilirdik çok fenaydı

fatih hocayla felsefe saati baslıyor az sonra bol bol bahane birazda hakem sonra kapanış

sekidika nın eli ayağına dolandı

iyi ki erkenden girmemiş yedirirdi kesin

İyiydik takımı beğendim.2 1 olunca strese girmemiz doğal.İlk yarıda oynadıgımız uyuşuk futbolla bu futbol siyaz ile beyaz kadar fark etmiş.Karşındaki takımda boş değil.Kimse unutmasın bu Denizli hamsileri çatır çutur yenmişti deplasmanda.

En büyük sorunumuz hocamızın olması. Hoca olmasa bundan kötü olmaz. Zamanında yapılacak iki 3 diri oyuncu değişikliğiyle rahat rahat alırdık böyle 9doğurarak değil. Ama td lik yapmıyo inatcılık yapıyo dicem de aslında futbolu bilmiyor.

Ömer feghouli bu takimdi oynayamaz maçın içine etti ikisi de.feghouli ya toparlanır ya gider ama ömer için böyle bir şey yok en iyi hali bu onye gelince yedeğe çekilmeli

bence bu maç skorun gösterdiği kadar yakın değildi. gol yedikten sonra 4-5 dakika panik yaptık ama sonrasında kontrolü yeniden aldık.

süper oynamadık ama kötü de değildik.

fakat kanatlarımızın değişmesi şart. sola onyekuru gelecek ama onyekuru tek başına çözemez her şeyi. zaten klasik bir kenar oyuncusu değil, forvet gibi oynuyor.

feghouli yerine abdel kader keita stili bir kanat bulmamız lazım. mümkünse bir de sağ bek.

bu kadar basit degil takımı yönetemiyor hocamız cok kopuk takımdan sahada ne oluyor göremiyor kendisini sevsemde bu cok net

gol yemeden yada dk80en önce oyuncu degistirmiyor yemin etmiş gibi

gol geliyorum diyor inat ediyor inadının karsılıgında gol yiyoruz

Şu sağ kanata topcu almazsak şampi olmamız çok zor

Linnesle Fegh tüm maç etkisiz oynadi Fegh 10dk oynadı 80dk gezdi

Yorumlariniza katilmiyorum. Ilk yari çok iyi özellikle Sol kanat akiyordu.

ikinci yari takim yoruldu Hoca degisikligi geciktirerek maçi veriyordu az kalsin

Geri
Üst Alt