⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Afferim Saracchiye
Muhabir çok iyi performans gösterdin deyince
Benim performansım önemli değil takımın performansı iyiydi ve bu önemli, 3 puan önemli dedi

Takimi begendim

Golden sonraki stressli surec ne yazik ki bu takimin hastaligi Ama oda duzelir zamanla

Simdi onemli olan Deplasman galibiyeti almak

Dk 60
Linnes 1 sezon yattı
Falcao daha sakatlıktan 1 ay once cikti
Emre 1 senedir sakat ki öyle boyle sakatlık değil
Feghouli bildiğimiz koca gotlu yavaş herif
Seri zaten tarz olrak yavaş top koşturan adam

Takim yuruyor dakika belli sahaya bakınca izldigin belli 80. Dakikada oyuncu degistiriliyor.
Hayır bahanende yok ocak dedin bir suru as adam yedeğe çekildi EE derdin ne senin be adam

Yine son 30 dk eski Galatasaray’ı izledik. Fizik kondisyon mu, mental problemler mi bilmiyorum ama ciddi sıkıntı var takımda.
Takım yoruluyor yada rakip çözüyor. Kenarda oyunu okuyabilen yada değişiklik yapmasını, taktik vermesini bilen bir td olmadığı için bocalıyor takım. O anlarda doğru müdahale lazım.

Sen adamı 5 dk kala alırsan oyuna böyle umutsuz oynar.. Sekidikayı bu şekilde kazanabileceğini sanıyorsa terim hayal kuruyor

En ufak düzelme emaresi yok takımda. Sonumuz hayır olsun diyeceğim de yaklaşmakta olan son hiç hayra benzemiyor

İyi oldu bu maçta saçma sapan bir puan kaybı gelmemesi. Fizik olarak ezilmememiz de sevindirici. İlk yarıda dakika 70'ten sonra maç sürekli bizim kalenin içinde oynanıyordu. Ben beğendim takımı. Ömer Bayram yerine Onyekuru gelecek zaten. Saracchi ve Linnes mükkemmellerdi. Savunmada Marcao yine güven vermedi bana. Seri-Lemina orta sahasını beğendim. Ama Lemina'yı değil de Seri'yi deplasmanlarda da böyle görmek lazım. Ha deplasman ha Türk Telekom, ikisi de saha sonuçta. Modern futbolda deplasman ayağına futbolcuların 180 dereceye yakın performans değişimini anlamlandıramıyorum. Falcao da daha iyi oluyor gün geçtikçe. Golleri buldukça daha da azimlenecek.

bence sedikika nın geriye koşmaması fatih terime tepki olabilir oyuna geç soktuğu için. Tabi bu durum onu haklı kılmıyor yinede. Henüz değerlendirmek için erken 1 maçlık performansını görmek lazım

bu kadar basit degil takımı yönetemiyor hocamız cok kopuk takımdan sahada ne oluyor göremiyor kendisini sevsemde bu cok net

gol yemeden yada dk80en önce oyuncu degistirmiyor yemin etmiş gibi

gol geliyorum diyor inat ediyor inadının karsılıgında gol yiyoruz

değişiklikte sürekli geç kalıyor zaten ama bugün bence rakip büyük bir baskı kuramadı açıkçası.

golü ortada bir şey yokken yemeyi başardık. sonra biraz elimiz ayağımıza dolandı, 2-2 de olabilirdi takip eden süreçte. ama o 5 dakikayı atlatınca toparladık.

hocadan bağımsız olarak takımın görüntüsünü çok da kötü bulmadım. hoca zaten bu sene sürekli yanlış tercihler yaptığı için alıştık artık.

Ayrıca bu kaçıncı kardesim illa gol yiyip solumak zorunda miyiz?
Yeter daha yeter yani

Sen tutup da adamlarin tek bir pozisyonu yokken kornerden gol yersen kalan dakikalarda yusuf yusuf olursun tabii. Farka gidecek macta yine dokuz dogurduk ama ilk 60 dakikada oynanan oyun bana umut verdi. Bu takima iyi bir stoper ve Omer yerine Onyekuru katilinca bir seyler olur. Umutsuz degilim. İlk 60 dakikada oynadigimiz topun yarisini BJK veya FB oynasa ove ove bitiremezsiniz ama ne hikmetse 2-2 olsa forumda sevincten gobek atacak tipler goruyoruz her zamanki gibi. Bazilarinda Fatih Terim dusmanligi oyle bi noktaya gelmis ki Fatih Terim kalsin sampiyon mu olalim yoksa Fatih Terim gitsin 4. mu olalim diye sorsaniz 2. şıkkı seçerler.

Geri
Üst Alt