Deniz Serin
Cezalı
- 4 Ağustos 2019
- 531
- 119
- 193
Taylan veya omer ortada olsun. Nese solda olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre sola taylan ortaya bile yapabilirdik icerde. Ömeri cidden anlamiyorum su an . deplasmanda yapsan ok da evde gereksiz kanatda oynamasi. ortada oynasa neyse basar sut ceker felanJesse oynasaydı keşke yine ağır set oyunu gelecek
zeki cöpü sol bek gördügüm kadariyla. tabi bizim kagni feghouli orada oldugu icin pek etkilemez ama linnes ileri cikarsa cok faydali olabilecegi bir mac cikarir. feghouli genelde maci sallamayip ortada gezdigi icin zeki ile 1e1 kalacaktir linnes.2 tane leş stoperle oynuyor Denizli sağ bekleri yedek asıl sağ bekleri sol bek oynuyor Onazi kaç maçtır oynamıyor maç eksiği var bi zahmet kazanalım
zeki cöpü sol bek gördügüm kadariyla. tabi bizim kagni feghouli orada oldugu icin pek etkilemez ama linnes ileri cikarsa cok faydali olabilecegi bir mac cikarir. feghouli genelde maci sallamayip ortada gezdigi icin zeki ile 1e1 kalacaktir linnes.
bein sport özetlere bile koymuyor o tribüne giden sutlari. tüm maclari 90 dk izleyip fegin o sutlarindan video yapsak 1 saat falan sürmesi muhtemelSinir oluyorum feghoulinin kanat hareketlerine. Özellikle sol ayağıyla stad dışına çektiği şutlar beni benden alıyor
bein sport özetlere bile koymuyor o tribüne giden sutlari. tüm maclari 90 dk izleyip fegin o sutlarindan video yapsak 1 saat falan sürmesi muhtemel
Yumlu lig standartları için iyi stoper yaw arada kazmalığı tutuyor ama olur o kadar bizim takımda rotasyonda yer alsa sırıtmaz yani2 tane leş stoperle oynuyor Denizli