⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Bakalım çöpcaolar bugün nasıl performans sergileyecekler

Arkadaşlar dün yazdığım kadro bire bir geldi
Tüm takım ve hocanın risk almayacağı zaten belli.İkinci iddiam değişiklikler ile ilgiliydi dk73 emre akbaba çıkar Taylan girer dk 80 feguli çıkar Jesse 85 falcao cikar adem girer

Jesse oynasaydı keşke yine ağır set oyunu gelecek

taylan'dan ziyade adem'in hic bir sekilde süre alamamasi ilginc. sonradan oyuna girince hep etkili olan bu adam niye sürekli 85de falan giriyor?

2 tane leş stoperle oynuyor Denizli sağ bekleri yedek asıl sağ bekleri sol bek oynuyor Onazi kaç maçtır oynamıyor maç eksiği var bi zahmet kazanalım

Fatih hocam galiba soğuk havalar sebebiyle akdeniz diyetine baslayip bol bol deniz mahsulleri tüketiyor. Beynine omega 3 gitmeye başlamış sonunda. Fena kadro degil. Hocam şaşırttı

2 tane leş stoperle oynuyor Denizli sağ bekleri yedek asıl sağ bekleri sol bek oynuyor Onazi kaç maçtır oynamıyor maç eksiği var bi zahmet kazanalım
zeki cöpü sol bek gördügüm kadariyla. tabi bizim kagni feghouli orada oldugu icin pek etkilemez ama linnes ileri cikarsa cok faydali olabilecegi bir mac cikarir. feghouli genelde maci sallamayip ortada gezdigi icin zeki ile 1e1 kalacaktir linnes.

zeki cöpü sol bek gördügüm kadariyla. tabi bizim kagni feghouli orada oldugu icin pek etkilemez ama linnes ileri cikarsa cok faydali olabilecegi bir mac cikarir. feghouli genelde maci sallamayip ortada gezdigi icin zeki ile 1e1 kalacaktir linnes.

Sinir oluyorum feghoulinin kanat hareketlerine. Özellikle sol ayağıyla stad dışına çektiği şutlar beni benden alıyor

Sinir oluyorum feghoulinin kanat hareketlerine. Özellikle sol ayağıyla stad dışına çektiği şutlar beni benden alıyor
bein sport özetlere bile koymuyor o tribüne giden sutlari. tüm maclari 90 dk izleyip fegin o sutlarindan video yapsak 1 saat falan sürmesi muhtemel

Aramızda Bein Sports'un spikerlik yarışmasına katılacak olanlara başarılar diliyorum.

Geri
Üst Alt