⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Yine basladi mac izlemeyi bilmeyenler linnese laf atmaya. Marianoyuda ayni sekilde gereksiz yere elestirdi herkes. Bu takimin en rezil oyuncusu sagdaki keltos. Vip tribünden mac izler gibi her mac. Emre mora verilmeyen sans simdide sekidikaya verilmeyecek bu kel icin.
feghouli kötü eyvallah ama bu mariano'nun vasat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. adamın ortaları Sabri ile yarışıyordu. saracchi 45 dakikada mariano'nun ilk yarıda yapamadığı ortaları yaptı

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sekidika girmesin. O girerse 2 degisiklik hakkimiz gider. Hoca onu burda bile 30-35 dakika sonra geri cikartir falan

taylan-adem-sekidika değişikliklerini bekliyorum.

bu arada digitürk'ü bırakıp İP Tv ye geçtim.keşke daha önce geçseymişim.neyse araplara para vermekten kurtulduk.

Falcao şut atacak gücü yok nasil gol atabilir bir forvet sut cekemezken.

Ömer'in oynaması sıkıntı değilde oynadığı pozisyondaki adamdan daha fazla teknik istenir. Ömer koşuyor ediyor da pozisyonu sonlandıracak inceyi yapacak adam lazım.

feghouli kötü eyvallah ama bu mariano'nun vasat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. adamın ortaları Sabri ile yarışıyordu. saracchi 45 dakikada mariano'nun ilk yarıda yapamadığı ortaları yaptı

XT1650 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Marianoyu begendigimden demedim aslinda. Linnese yüklenilmis sag taraf vasat oldugu icin. O konuda Marianoya haksizlik yapilmisti, sirf onda suc bulunmustu. Bu takimda sag tarafta Feghouli oldugu sürece kim gelse sorun olur.

adamlar efsaneleri olmus Marceloyu yuhlataeak aglatirken biz Bize küfür eden belhandayi yuhlarken azar yiyoruz

Geri
Üst Alt