⚽ SL 19/20 H:18 | Galatasaray 2-1 Denizlispor | MS | 19 Ocak

Sekidika alinmasin bosuna yabanci kontenjani doldurmayalim diye neden dedigimin anlasildigi mac oldu.

Eskisehirde resmen bos tarlada rakiplere karsi oyunu gorup super lig de oynayabilecegini sanan futbolun f sinden anlamayanlarla dolu buralar.

Foruma şimdi giriyorum da arkadaşlar ben sizinle farklı bir maçı falan mı izledim? İlk 60 dakika gayet iyiydi takım. Bir sürü pozisyona girdik,sol kanat güzel işledi. Seri maestro gibiydi bugün. Yetti bu Fatih Terim dusmanliginiz. Bir de hakarete varan laflar ediyorsunuz ayıptır. Sene sonunda bu teknik kadro bizi tekrar şampiyon yaptığında göreceksiniz. Eleştirin eleştirecekseniz ama biraz da had hudut bilin. Aldığımız maçtan sonra söylenenlere bak keyfimi kaçırıyor buradaki saygısız ergen tayfası artık.

seri yerine bazukacı bi ortasaha lazım, kaç tane boş pozisyon geldi adamda şut kabiliyeti yok hepsi çöp oluo pozsiyonların.

Takımın sorunu kesinlikle fizik kondisyon,60 dan sonra takım yoruluyor ve rakip baskıyı koyuyor, defansda zaten evlere şenlik olunca Panik yüzünden gol yiyoruz, Falcao kesinlikle tek forvet oynayamaz rakip defans iki kişi basiyor oda markajdan kurtulmak için kendini çok yoruyor..

Sekidika alinmasin bosuna yabanci kontenjani doldurmayalim diye neden dedigimin anlasildigi mac oldu.

Eskisehirde resmen bos tarlada rakiplere karsi oyunu gorup super lig de oynayabilecegini sanan futbolun f sinden anlamayanlarla dolu buralar.
Sekidika bir buçuk dakika oynadı,bir buçuk. Futbolcu gömmeye ne hazırsınız yahu,bismillah. Şaka gibisiniz cidden.

İyi mi oynadık😬 karşında ligin en leş takımlrından biri denizli var be hem de bi ton eksiğiyle 😄
en leş mi :asd: deplasman puan durumunda ligin en iyi 4 takımından biri, 3 üncü(averajla). tamam ikinci yarı kötüydük ama denizli de iyi bir kontra atak takımı ,deplasman takımı,kabul etmek lazım

Evet futbol ulaması arkadaş 5 dakikada teşhisi koydu. Bence buralarda kendine yazık etme harcanıyosun.

Devre arasi takima yaramis kesinlikle

2-0’a kadar oynanan oyunu begendim

Ligin ilk yarisinda hucum etmekte zorlanan bir takim vardi Ama bugun bol bol pozisyona giren,organize ataklar yapan bir takim izledik

Onyekuru gibi sprinter bir oyuncu da katildiktan sonra hucum da daha iyi duruma gelecegiz

bence sedikika nın geriye koşmaması fatih terime tepki olabilir oyuna geç soktuğu için. Tabi bu durum onu haklı kılmıyor yinede. Henüz değerlendirmek için erken 1 maçlık performansını görmek lazım

Sekidika kim son 5 dk girdi diye posta koyacak. Postasini severim onun. Hayirdir real madridden mi aldik bu çapsızı benim haberim yok ? Havasi kimeymis?

Burada takıma sövmek için pusuda yatan çok simsar var.

Hoca oyunu okuyamıyor doğru ama biraz düzgün vuruşlar yapabilsek 2.yari 4 fark olurdu. 2 dakika oynayan adamı da gömmek için bekleyenler kuş forumuna gidebilir

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen tutup da adamlarin tek bir pozisyonu yokken kornerden gol yersen kalan dakikalarda yusuf yusuf olursun tabii. Farka gidecek macta yine dokuz dogurduk ama ilk 60 dakikada oynanan oyun bana umut verdi. Bu takima iyi bir stoper ve Omer yerine Onyekuru katilinca bir seyler olur. Umutsuz degilim. İlk 60 dakikada oynadigimiz topun yarisini BJK veya FB oynasa ove ove bitiremezsiniz ama ne hikmetse 2-2 olsa forumda sevincten gobek atacak tipler goruyoruz her zamanki gibi. Bazilarinda Fatih Terim dusmanligi oyle bi noktaya gelmis ki Fatih Terim kalsin sampiyon mu olalim yoksa Fatih Terim gitsin 4. mu olalim diye sorsaniz 2. şıkkı seçerler.
Ligin ilk yarısındaki takım ile şimdi takım performansı arasında net çok fark var var..çok daha enerjik takım uyuşuk futbol asla yok..kornerde yediğimiz golden sonra biraz panik yaptık ama sonrasında kontrol yine bize geçti..bakıyorum bazı üyelere ki kim oldukları çok belli..sırf terim düşmanlığı ile yorum yapıyorlar..eleştirelecek şey oyuncu değişikliğinin geç olması idi..takım gayet umut verdi açıkçası...

Ilk 60’taki oyun iyiydi ama biraz tehlikeliydi
Birkac ciddi kontra verdik ama bizim lig bu, bu sekilde oynadigimizda sonuc aldik hep
Sadece bu riskleri alirken yakaladiklarimizi atmamiz lazim

Denizli ilginc sekilde deplasmanda daha iyi sonuc alan ve iyi kontra yapan bir takim dolayisyla her macta bu tehlikede kontra yemeyebiliriz

Ilk yarida neredeyse tum ataklar soldan geldi, saracchinin cok iyi performansi sayesinde

Ama ilk yari Sag kanat aksadi, burasi biraz daha hareketli olursa daha komple bir takim oluruz

Ikinci yari soldaki oyuncularin yorulmasiyla takimin biraz durmasi bence normal, bunu farkeden feghoulinin nihayet kipirdayarak birkac atagi yararli oldu
Feghouli kendine gelirse super olur

Sag iyi calissa sol bu kadar yorulmayacak
Ve de takim durmadan once gerekli degisiklikler yapilsa o sacma golu de yemeyiz

Hoca ardayla ilgili goruslerimi daha once soylemistim
Ayrica bu konudan dolayi yonetimle sanki tartismaliymisiz gibi soyleniyor boyle bir tartisma falan yok dedi
Birsey olursa da soyleriz dedi

Ilk 60’taki oyun iyiydi ama biraz tehlikeliydi
Birkac ciddi kontra verdik ama bizim lig bu, bu sekilde oynadigimizda sonuc aldik hep
Sadece bu riskleri alirken yakaladiklarimizi atmamiz lazim

Denizli ilginc sekilde deplasmanda daha iyi sonuc alan ve iyi kontra yapan bir takim dolayisyla her macta bu tehlikede kontra yemeyebiliriz

Ilk yarida neredeyse tum ataklar soldan geldi, saracchinin cok iyi performansi sayesinde

Ama ilk yari Sag kanat aksadi, burasi biraz daha hareketli olursa daha komple bir takim oluruz

Ikinci yari soldaki oyuncularin yorulmasiyla takimin biraz durmasi bence normal, bunu farkeden feghoulinin nihayet kipirdayarak birkac atagi yararli oldu
Feghouli kendine gelirse super olur

Sag iyi calissa sol bu kadar yorulmayacak
Ve de takim durmadan once gerekli degisiklikler yapilsa o sacma golu de yemeyiz

60da

Jesse - fegouli
Akbaba - Taylan
Omer - Adem

yapsaydi inan 3uncu atardik

Leipzig scoutlugu seni bekler. Harcama kendini burda. Dunyada 4 dk da bi oyuncunun ne oldugunu anlayabilecek baska birini ne gordum ne duydum. Cidden diyorum. Heder etme kendini.

Geri
Üst Alt