Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
Sakin sakin bitirelim adrenalin olmasın lütfen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
izlemeyenler icin bakmayin sonuca, rakip rezil oynuyor bizde idare bile edemiyoruz. nezaman iyi futbol izleyecegiz merak ediyorum, sakin bana önemli olan oynanan oyun degil 3 puan demeyin, cünkü gün gelecek kötü oynadimiz icin puanlar kaybedecegiz.
Biz hep buradayız patron :falcao:Felaket tellaları onlayn mı?
Konya dun oyununu yaglayip balladiklari FB'nin rakibi Basaktan cok daha saglam duruyor, forvetlerinde azman bi herif var. Rakip rezil filan oynamiyor. Oyunun hakimi biziz. Girdigimiz pozisyonlari attik.izlemeyenler icin bakmayin sonuca, rakip rezil oynuyor bizde idare bile edemiyoruz. nezaman iyi futbol izleyecegiz merak ediyorum, sakin bana önemli olan oynanan oyun degil 3 puan demeyin, cünkü gün gelecek kötü oynadimiz icin puanlar kaybedecegiz.
Sakin sakin bitirelim adrenalin olmasın lütfen.
Cok iyi degil ama Fegh cok kotu.Mariano iyi oynuyor bence
Derdini cözemedim. Neyse bu sacma konusmayi sürdürme niyetinde degilim. Bence sende ara sira mutlu olmayi deneeTamam genç, Ömer’ine falan laf etmedim. En iyi ve en zeki oyuncu. Sende über zekisin tamam hadi mutlu ol azıcık![]()
Falcao gol nasıl güzel attı mıSezonun en iyi maci olabilir.
Gol yemeden.Aykut hızlı oyuncuları alacaktır yani risk alacak hoca 80i beklemeden hamle yapmali