Maç sonu Arda konusunu açan veya yönetime laf çarpan şahıs defolsun gitsin.

izlemeyenler icin bakmayin sonuca, rakip rezil oynuyor bizde idare bile edemiyoruz. nezaman iyi futbol izleyecegiz merak ediyorum, sakin bana önemli olan oynanan oyun degil 3 puan demeyin, cünkü gün gelecek kötü oynadimiz icin puanlar kaybedecegiz.

Fenerbahçe'de oyun açlığı Galatasaray'da olsa rahat maçlar izleriz. Ölü halimizle yarışın içinde olabiliyoruz.

Fark su
Geri degil ileri oynayan solbek
Statik degil hareketli ve ortasahaya da yardim eden sol kanat

Bu arada omer kadar kafaniza tas dussun

sayesinde nasil oynamamiz gerektigi ortaya cikti

Biz 14-15 hafta soyledik babeli kes takim oynar diye

izlemeyenler icin bakmayin sonuca, rakip rezil oynuyor bizde idare bile edemiyoruz. nezaman iyi futbol izleyecegiz merak ediyorum, sakin bana önemli olan oynanan oyun degil 3 puan demeyin, cünkü gün gelecek kötü oynadimiz icin puanlar kaybedecegiz.
Konya dun oyununu yaglayip balladiklari FB'nin rakibi Basaktan cok daha saglam duruyor, forvetlerinde azman bi herif var. Rakip rezil filan oynamiyor. Oyunun hakimi biziz. Girdigimiz pozisyonlari attik.

Deplasmanda otobuscu AK'nin Konya'si ile oynuyoruz.

Ha bilardo futbol isteyenlere Liverpool'u oneririm.

Seri dışında takımı beğendim.bir de sağ kanat işlemiyor, Linnes i kesmiş hocam.Onyekuru gelirse orta saha Lemina-Ömer olur.İnsallah stoper alırız da orta sahayı Donk-Lemina yapıp kaya gibi oluruz.(Zaten son iki şampiyonlukta da Donk-Fernando yapmıştı, nedense bu sene Donk'u hiç dusunmedi orta sahada.Ben stoper olmayışına bağladım)

Hocam şu feghouliye nasıl dayanıyor ya yalandan oynuyor ne ileride var nede geri adam kovalıyor yazık en çok para alan adam yazık

Geri
Üst Alt