Emre akbaba gibi kaliteli yerlilere parayı basıp alacaksın mert hakan da bedavaya çıkacak bu tür oyuncuları imza parasi vs düşünmeden alacaksın lig de üst sıralarda olmak kaliteli yerli oyuncudan geçiyor ahmet ömer vs gibi ucuz etin yahnisiyle değil

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Omer derken suan 11 de oynayan omer mi?

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Feghouli ve Ahmet iyi değil. Bunların dışında Mariano pek bir şey oynamıyor ama pozisyon vermesin yeter.

Seri ortada top kayıplarıyla başladı ama bir tık toparladı lakin kanatlar şu şekilde olduğu sürece Seri'nin pasları değil fiziksel yetersizliği konuşulur.

İkinci yarıya Sekidika ile başlamamız gerekiyor. Gazişehir deplasmanında 2.yarı top oynamadığımızı düşünürsek azıcık hız katmak lazım.

İki golü de soldan bulduk. Sağ taraf çöp ve orada değişiklik yapılmalı.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aferin çocuklar, izleyemiyorum ama takım hırslı gibi anlatılıyor.

Emre akbaba ve Falcao ikinci yarı kendini buldu, onyekuru geldiğinde feghouli'de kendine gelecektir.

seri öylesine takılıyor.

pas almak için boşa çıkmayınca topun bizde kaldığı anları uzatamayıp kaybediyoruz.

Soso ya veremedigi pas dedigine göre azili bi feghouli fanisin, bu durumda ömere laf atman dogal. Senin kel cok beyinli demi, 6 aydir hic bir sey oynamiyor. Lafinin basindaki geri zekali yorumu aynen iade ediyorum. Iyi forumlar

Sen hep böyle miydin, yoksa sonradan mı böyle oldun?

Uzun uzun Feghouli yazmamak için adamın lakabını kullanınca fanı mı oluyorum. Sürekli sövdüğüm adam bir anda “benim kel” oldu.

Feghouli (soso yazmayayım fanı falan olurum maazallah) iyi oynuyor falan demedim. Ama işte okuduğunu anlamak önemli. Eskiden bu formun bir ağırlığı olurdu, şimdi okuduğunu anlamayanların yuvası olmuş anlaşılan.

Geri
Üst Alt