Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Tamam yavben verdim sözümü de fotomu da
senden de prensi koymanı bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam yavben verdim sözümü de fotomu da
senden de prensi koymanı bekliyorum
Omer derken suan 11 de oynayan omer mi?Emre akbaba gibi kaliteli yerlilere parayı basıp alacaksın mert hakan da bedavaya çıkacak bu tür oyuncuları imza parasi vs düşünmeden alacaksın lig de üst sıralarda olmak kaliteli yerli oyuncudan geçiyor ahmet ömer vs gibi ucuz etin yahnisiyle değil
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biz bitti demeden bitmez!Falcao Ve Emre benim için yeni transfer ikiside onyekuru da takıma monte olacak 1 de sağlam stoper. Her şey güllük gülistanlık olmayacak belki ama bu iş burada bitmeyecekkk.
80. dakika feghouli çıkıyor selçuk oyundaHaydi Hocam. Direk al Jesseyi 2.yari basinda.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet hatta ademde eklenebilir en son kaliteli yerli oyuncu aldığımız sene 2012Omer derken suan 11 de oynayan omer mi?
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sezonun en iyi maci olabilir.
Soso ya veremedigi pas dedigine göre azili bi feghouli fanisin, bu durumda ömere laf atman dogal. Senin kel cok beyinli demi, 6 aydir hic bir sey oynamiyor. Lafinin basindaki geri zekali yorumu aynen iade ediyorum. Iyi forumlar