İlk sezon maç izlemiyordum, ikinci sezon Saracchi-Ömer-Onyekuru bağlantısını merak ettiğimden takip etmeye başladım. Soldaki bu dinamizm bitirici ayaklara pozisyon yaratacak ve keyifli maçlar izleyecez. Temennim bu maçlarla ilgili. Bir stoper takviyesi iddiayı arttırır.

65. dakikaya kadar baskı yeriz dikkatli olmak lazım. Konya gol atmak için üzerimize gelecek, kontra atakları iyi değerlendirmek lazım. Türkiye liginde hiç bir maç garanti değil, 2 dakika içinde 2 gol yersin 2-2 bitirirsin aman.

izlemeyenler icin bakmayin sonuca, rakip rezil oynuyor bizde idare bile edemiyoruz. nezaman iyi futbol izleyecegiz merak ediyorum, sakin bana önemli olan oynanan oyun degil 3 puan demeyin, cünkü gün gelecek kötü oynadimiz icin puanlar kaybedecegiz.

Başkanın teknik heyete basın toplantısı üzerinden çektiği fırça işe yaramaya başlamış. Ah başkan ah bu işi daha erken yapacaktın.

Felaket tellaları onlayn mı?

Dikine oyun özelliği olan oyuncuların önemi;

1.Gol:Emre Akbaba dikine oyun Sonuç gol
Belhanda olsaydı eminim geriye pas yapardı

2.Gol:Sarachi dikine oyun orta pas ve gol
Nagatamo olsaydı geri dönüp pas yapardı

Bi de ustune Babel denen geri vites olsaydi ne olurdu düşün!

Bu forumda neden herkes benim iq'm senin iq nu döver kafasinda. Ne kadar kasinti cevaplar yaziyorsun kardesim. Iyi oynayan adama laf eden sendin. Maci görme organinla izlemeni öneririm. Daha da alinti yapma.

Tamam genç, Ömer’ine falan laf etmedim. En iyi ve en zeki oyuncu. Sende über zekisin tamam hadi mutlu ol azıcık :)

Mutlu olacaginiza keyif alacaginiza sacma sapan isler pesinde kosuyorsunuz vallah

Bu kadar nefret etmenize gerek yok

Geri
Üst Alt