Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yorumlarına bakınca kuş kokuyorsun renktaş bence böyle şeyler deme bir dahaneden sivasspor destekleniyor burda? 7 puan farkimiz oluyor sampiyonluk icin... inanilir gibi degil... sampiyonluga inanmayan taraftar dolmus buraya
Valla sivasın kaybetmesi sadece fbye yarıyor çok yanlış düşünüyosunuz.Evet son 10 dakka filan bana düne kadar şampiyon olacağız dediğimde; "yetti artık, baydın, yakında uçacaksın, şampiyonluk konya maçıyla gidiyor" vesaire vesaire diyenler nerede? Piste alalım![]()
Berabere biterdi o zaman400 euro da Rize basaydi , sigortalardi kuponu
cocuk iyi kaleci zaten arada öyle goller yiyoorta sahadan febeden gol yiyen rizenin kalecisi olacak şeref yoksunu panter kesildi
ilginc.. sivas kazansin deseydim kus olmuyordumyorumlarına bakınca kuş kokuyorsun renktaş bence böyle şeyler deme bir daha
Trabzon'un fbyi yeneceği garanti olsa Sivas'ın kaybetmesine üzülmem hatta sevinirim. Ama bu sefer de Fb'nin alıp başını gitme şansı var. Fikstürleri müsait.Aslinda güzel sonuç haftaya fener trabzonu yensin gereksizler bir ciksin aradan fenerle baş başa kalalim
Noldu reyiz hayırdır şampiyon olduysak yakalım sokakları. Haklı çıkman temennimiz tabi ki.Evet son 10 dakka filan bana düne kadar şampiyon olacağız dediğimde; "yetti artık, baydın, yakında uçacaksın, şampiyonluk konya maçıyla gidiyor" vesaire vesaire diyenler nerede? Piste alalım![]()
hiç alakası yok haftaya 10 puanla başlayıp 7ye düşürdük bile daha neValla sivasın kaybetmesi sadece fbye yarıyor çok yanlış düşünüyosunuz.
SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu arada o yorumu begenen 6 kiside kus sayiliyor .. bilginizeyorumlarına bakınca kuş kokuyorsun renktaş bence böyle şeyler deme bir daha