SL 19/20 H:19 | Sivasspor 1-1 Rizespor | MS | 27 Ocak

Aslinda güzel sonuç haftaya fener trabzonu yensin gereksizler bir ciksin aradan fenerle baş başa kalalim

traore ve yasin fizik olarak epey zayif ama yoklukta oynamak zorundalar. djerlek girmeli bir de.

Evet son 10 dakka filan bana düne kadar şampiyon olacağız dediğimde; "yetti artık, baydın, yakında uçacaksın, şampiyonluk konya maçıyla gidiyor" vesaire vesaire diyenler nerede? Piste alalım :)

acilen samudio ya da yan sasse girip kangalları susturmalıyız hocaaaa

Evet son 10 dakka filan bana düne kadar şampiyon olacağız dediğimde; "yetti artık, baydın, yakında uçacaksın, şampiyonluk konya maçıyla gidiyor" vesaire vesaire diyenler nerede? Piste alalım :)
Valla sivasın kaybetmesi sadece fbye yarıyor çok yanlış düşünüyosunuz.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Febe ile 4 puan var aramızda işte yahu ben sivas maçlarını takip etmiyorum.
Puan farkı 1 e düşsün bi görücez gözlerini fenerlilerin.

Aslinda güzel sonuç haftaya fener trabzonu yensin gereksizler bir ciksin aradan fenerle baş başa kalalim
Trabzon'un fbyi yeneceği garanti olsa Sivas'ın kaybetmesine üzülmem hatta sevinirim. Ama bu sefer de Fb'nin alıp başını gitme şansı var. Fikstürleri müsait.

Noldu reyiz hayırdır şampiyon olduysak yakalım sokakları. Haklı çıkman temennimiz tabi ki.

Geri
Üst Alt