⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

ters bi sonuç çıkarsa tribünden istifa sesleri yükselir ama yönetim için mi terimgil için mi onu bilmiyorum. muhtemelen yönetim için olur.

ama bizde de şunlara 4 atıp susturacak takım yok ki

Muslera

Şener Lyundama Donk Nagatomo

Nzonzi

Seri

Emre(Jimmy) Atalay Babel

Diagne​

3-0 alırız, çok rahat maç..

konya gol özürlü bir takım, en fazla oyun sıkısır ama erken atarsak çözülür..

ters bi sonuç çıkarsa tribünden istifa sesleri yükselir ama yönetim için mi terimgil için mi onu bilmiyorum. muhtemelen yönetim için olur.

Ters bir sonuçta Fatih Terim için istifa sesleri mi ?

Efsanemiz Fatih Terim'in kredisi Ersun Yanal kadar bile değil yani, öyle mi?

Diyecek bir şey bulamıyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu maçta keşke Atalay'a bir forma şansı versek, Ozan'ın çıkışı da çok canı gönülden istediğimiz için olmamıştı sıkıntılı stoper rotasyonunda böyle içeride bir Kasımpaşa maçında ilk 11 başlatmıştı onu Fatih Terim

Şimdi şans inşallah Atalay için güler bu maç ...

feneri ersun 2 sene üst üste sampiyon yapsa bütün kupalara ambargo koysa biraz ironi olacak ama kadıköyü onun üzerine yaparlar bizse hocayı gömme derdindeyiz

Ters bir sonuçta Fatih Terim için istifa sesleri mi ?

Efsanemiz Fatih Terim'in kredisi Ersun Yanal kadar bile değil yani, öyle mi?

Diyecek bir şey bulamıyorum.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olmalı demedim, olabilir dedim. Tribünler gazla hareket eder. fener 2'de iki yaptı. biz de 2'de 0 yapar gibi olursak bi tribün tepki gösterirse stada yayılır. Benim fikrim değil yani. Bana kalsa Abdurrahim'i transfer işlerinden alıp başka kadroya vermek kaydıyla yönetim de ft'de kalsın derim. Kaldı ki bu sezon şampiyon olunmasa bile ve Terim gönderilecek olsa bile bu kurduğu kadronun başında sene sonunu getirmesine müsade edilmeli.

düzenleme: kaldı ki Galatasaray'ı başarılı yapan da başarısız olana yol verme içgüdüsü ve geleneğidir. Dediğim gibi yönetim terim'i başarısız diye gönderecek dahi olsa, sene sonuna kadar Terim kurduğu kadroyla kalmalı. Evet ersun feneri 2 sene şampiyon yapsa stadı da kulübü de üstüne yaparlar. Bu iyi bir şey mi? değil, zaten o yüzden bu haldeler.
Terim'e saygılıyız, lakin biz terim'e değil terim bize minnet duymalı. Terim'i terim yapan Galatasaray'dır.

Komik olmayalım Terim istifayı rüyanızda bile göremezsiniz stadda , hoca kendi kötü gidişi görürse bırakır zaten sakız gibi uzatmaz meseleyi.

bilmem kaç maçtır gol atamamaları iyi, üzerlerinde baskı olacak. Zaten gol atmaya yatkın bir takım da değiller. Öncelikleri yememek. Maç başında babel, feghouli ya da emre mor gibi rakibi tokat manyağı yapacak adamlar bi tane yapıştırsa maç çılgınca farka gider.

şöyle afrikadan müthiş derecede süratli bi topçu bulsak 300 bin euro civarında iyi bir rotasyonumuz olurdu. böyle maçlarda kilitlenen takımların arkasına delici koşu yapınca rakip savunma alt üst oluyor. Rahmetli oynekuru çok maçın kilidini açmıştı. Babel elbet de yıldız ama rahmetliden aldığımız kadar fayda alamayız. rakibi eksik yakaladığımızda çok tehlikeli takımdık geçen sene. Şimdi eksik yakaladığımızda topa basıyoruz. Geçen seneki takıma göre bu takımı beğendiğim söylenemez ama yine de erken kanıya varmak istemem. Geçen seneki takımı çok beğenen olmasa da iç saha oyunumuzu çok beğeniyordum ama ligin 2. yarısındaki iç saha maçları.

bizim açımızdan fatbelly marcao'nun olmaması çok güzel bir tesadüf oldu. Çünkü kart cezalısı olmasa kesin hoca oynatırdı ve kafadan 2 gol yedirtirdi. Donk oynar bu akşam, savunmada zaaf göstereceğimizi düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt