⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Bu maç kondisyon yüklemelerinin etkilerini hafiften de olsa göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca iç sahada oynayacağımız için hocanın istediği sistemden de bir şeyler görmeyi bekliyorum.

Bu maç kondisyon yüklemelerinin etkilerini hafiften de olsa göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca iç sahada oynayacağımız için hocanın istediği sistemden de bir şeyler görmeyi bekliyorum.

Hocanın kendisi de saha kenarında olacak. Denizli maçında oyuncular kötü olsa da bir o kadar da kenar yönetim faciası vardı.

Hocanın kendisi de saha kenarında olacak. Denizli maçında oyuncular kötü olsa da bir o kadar da kenar yönetim faciası vardı.
Denizli maçı tamamen kazaydı. Penaltı + kırmızı karta kadar yeterli oynuyorduk. Hatta şaşırmıştım deplasmanda bu kadar rahat oynadığımız için sonradan takım düştü. Kenarda da hoca olmayınca patladık.

Denizli maçı tamamen kazaydı. Penaltı + kırmızı karta kadar yeterli oynuyorduk. Hatta şaşırmıştım deplasmanda bu kadar rahat oynadığımız için sonradan takım düştü. Kenarda da hoca olmayınca patladık.

Dediğin gibi iyi oyun yoktu ama galibiyeti alacak kadar da oynuyorduk kırmızıya kadar. Teknik ekibin mahareti oradan sonra çıkar zaten. Eminim kenarda Fatih Terim olsa ne yapar eder alırdık o maçı.

Konya gibi kapanan takımlara karşı en güvendiğim oyuncu bu sene Babel. Bugün de sahanın yıldızı olmasını bekliyorum

Muslera
Mariano-Luyindama-Donk-Linnes
N'zonzi-Seri
Feghouli-Jimmy-Babel
Diagne

İlk 11'i tahmin etmekte biraz zorlandım. Özellikle orta saha ve beklerde.

Geri
Üst Alt