Aslan Akdoğan
Parçalı Üye
- 23 Ocak 2019
- 2.580
- 2.304
- 303
Bu maç kondisyon yüklemelerinin etkilerini hafiften de olsa göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca iç sahada oynayacağımız için hocanın istediği sistemden de bir şeyler görmeyi bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi. Konyaspor hazırlık maçları da dahil olmak üzere son 6 maçtır gol atamıyor.
Bu maç kondisyon yüklemelerinin etkilerini hafiften de olsa göreceğimizi düşünüyorum. Ayrıca iç sahada oynayacağımız için hocanın istediği sistemden de bir şeyler görmeyi bekliyorum.
Denizli maçı tamamen kazaydı. Penaltı + kırmızı karta kadar yeterli oynuyorduk. Hatta şaşırmıştım deplasmanda bu kadar rahat oynadığımız için sonradan takım düştü. Kenarda da hoca olmayınca patladık.Hocanın kendisi de saha kenarında olacak. Denizli maçında oyuncular kötü olsa da bir o kadar da kenar yönetim faciası vardı.
Denizli maçı tamamen kazaydı. Penaltı + kırmızı karta kadar yeterli oynuyorduk. Hatta şaşırmıştım deplasmanda bu kadar rahat oynadığımız için sonradan takım düştü. Kenarda da hoca olmayınca patladık.
Emre ya da jimmyDiagne
Babel - Feghouli - Emre Mor
Seri - Nzonzi
Nagatomo- Donk - Luyindama - Linnes
Muslera
En doğru kadro bence de , eline sağlıkDiagne
Seri - Nzonzi
Muslera
B10'u da satarsak bu sisteme geçeriz. ama bu kadro defansif olarak çok sıkımtı çeker.Diagne
Seri - Nzonzi
Muslera
yav 21.45 maç mı olur
şl mi oynuyoz
ne abartıyorlar yav
ne haldedir hava ahbabbugun hava rezil
daha da gec oynatilsa yeridir 12de falan
ne haldedir hava ahbab
Valla unutmuşum ya doğru dedinMarcao kırmızı gördü ya nasıl yeni haberin oldu