⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Puan kaybı bekliyorum burdan da.Konya uyuz bir takım

Son 2 sezondaki gibi finish çizgisinde burun farkıyla şampiyonluk için TT Arena'daki anomali performansı devam ettirmek mecburiyetindeyiz. Zira Fatih hoca deplasman sıkıntısını çözecek, neredeyse aynı oyuncuları sürekli koruduğu kadroya ezber oyun oynatacak taktik yeterlilikte olmadığını 2 yıldır ispatladı. O yüzden bu saatten sonra da deplasmanlarda son 2 seneden daha fazla puan alabileceğimizi, kendi seviyemizin 3-4 kat altı her takımı domine edebileceğimize dair inancım kalmadı. Avrupa olayına hiç girmiyorum zira oradaki biat sinirimi bozmaktan başka bir işe yaramıyor artık. Konya Arena'ya gelen her takım gibi iç saha maçından farklı olarak korkak oynayacaktır, başlarında Aykut olduğu için bir kat daha korkak olacaklardır. Yine de ilk 10 dakikasında gol bulamadığımız her maç sıkıntı bizim için zira elimizde 2011-12 Fatih Terim Galatasaray'ı gibi 10 dakika topu rakip sahada oynayabilecek, kadrosu ne olursa olsun pozisyon üstüne pozisyon yaratabilecek bir takım yok. Girdiğimiz şansları değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Onu yaparsak içerde Arena'daki üstünlüğümüzü devam ettiririz, yoksa geçen yıl Akhisar maçında attığımız şans golü gibi bu takım Fener'e de ortada maç oynayabilir içerde, Erzurum'a karşı da. İnşallah son kalemiz olan Arena'yı bu yıl da kaybetmeyiz, yoksa kral tam çıplak olacak.

Muslera
Mariano Luyi Donk Yuto
Nzonzi
Seri Belhanda
Soso (yoksa Mor) mecbur Diagne Babel

13-14: 2-1 Geriden gelip cevirdik.
14-15: 1-0 Son dakikalarda Selcuk atmisti.
15-16: 0-0 Dandik bir sezondu.Onemi de yoktu herhalde hatirlamiyorum cok.
16-17: 2-1 Son hafta maciydi.Sinan 2 tane atmisti
17-18: 2-1 Geriden gelip zar zor cevirdik.
18-19: 1-1 Konya mac boyunca bizden ustun oynadi.Tesadufen one gectik ama hakem 3 puanimizi gasp etti.

Konya'yi icerde vurup gecmisligimiz yok.Hep tek farkli almisiz.Cogunda defansif Aykut'a karsi oynamamiz da bunda buyuk bir sebep.Yine zorlanacagiz.

Marcao yerine Donk oynar herhalde. Ozornwafor'u hafta içi kiralarız eğer transfer olursa. Nzonzi de hazırdır umarım. Direkt başlatmak gerek. Seri'yi defansın önünde görmek acı veriyor bana. Ayrıyeten Emre Mor'u da ilk 11'e düşünsek fena olmaz. Tam iç sahada coşturacak topçu. :D

Feghouli_Seri_Nzonzi_Belhanda
___________Babel
______________Falcao

Denemekde de fayda var. Emre Belhanda/Babel yerine girer ikinci yarı.

İç sahadaki maçları kaybetme ihtimalimiz yok oynanan futbolda çoşkulu oluyor.Deplasman sorunu çözülmeli Selçuk Artık kızağa çekilmeli.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13-14: 2-1 Geriden gelip cevirdik.
14-15: 1-0 Son dakikalarda Selcuk atmisti.
15-16: 0-0 Dandik bir sezondu.Onemi de yoktu herhalde hatirlamiyorum cok.
16-17: 2-1 Son hafta maciydi.Sinan 2 tane atmisti
17-18: 2-1 Geriden gelip zar zor cevirdik.
18-19: 1-1 Konya mac boyunca bizden ustun oynadi.Tesadufen one gectik ama hakem 3 puanimizi gasp etti.

Konya'yi icerde vurup gecmisligimiz yok.Hep tek farkli almisiz.Cogunda defansif Aykut'a karsi oynamamiz da bunda buyuk bir sebep.Yine zorlanacagiz.

İlk 2 haftada 0-1 puanda kalıp da şampiyon olan bir takım var mı 95'ten beri?

Muslera

Linnes Donk Luyindama Yuto

Nzonzi

Seri Belhanda

Feghouli Babel Emre

İlk 2 haftada 0-1 puanda kalıp da şampiyon olan bir takım var mı 95'ten beri?

Daum'lu fbnin ilk sezonu olabilir.bakmam lazim

Edit:yok onlar 3 almis 2 haftada

Sen bunu da mi alamayiz diyorsun?Bunu alamazsak toparlayamayiz bence.Deplasmanda mac alamiyor takim icerde kayip luksumuz yok

Son düzenleme:
2 senedir olduğu gibi taraftar gazıyla alırız maçı diyorum

1-0 filan tahminim

Geri
Üst Alt