⚽ SL 19/20 H:2 | Galatasaray 1-1 Konyaspor | MS | 25 Ağustos

Muslera
Mariano Luyindama Donk Nagatomo
Seri Nzonzi
Feghouli Belhanda Jimmy
Babel​

+Linnes (sağ/sol bek yedeği)
+Jimmy (orta saha/sol kanat yedeği)
+Emre Mor (sağ kanat yedeği)
+Okan Kocuk (yedek kaleci)
+Adem (yedek forvet)
+Ahmet Ç (yedek stoper)
+Leschcuk (yedek orta saha)

Şu 18'i bir görelim.

Konyaspor'da pırpır dribbleci yok değil mi hiç? Fofana falan gitti hep.
Aykut hocam topun manyetik alanına şehvetli dokunuşlar yapan bu tip oyuncuları pek sevmiyor çünkü.
Zaten hazırlık maçları dahil bu sezon golü yok sanırım Konya'nın?

Falcao tezahurati asla yapilmamali.(takimi kotu etkiler)
Selcuk sonradan dahi oyuna girmemeli.
Seri mutlaka 8 numara oynamali.
Diagne desteklenmeli.(iyi kotu tek forvetimiz)
90 dk butun takim desteklenmeli.
23. Sampiyonluk icin kenetlenmeliyiz.

Selçuk oynayacak
Jimmy kanat oynayamaz
Konya fark atilabilecek takım değil komple savunma yapıyorlar

Belhanda apaçisi noldu dün beli ağrıyordu bugün antremanlarda yer almış mı oynayacak mı bu maçta

1-0 yetmez en az 2 fark yapmadan rahatlamalıyız yoksa es kaza 90. dakikada hakem bir penaltı çalar ve maç berabere. Hatırlayın geçen sezon evimizdeki Konya maçını.

6 Numara: Ön liberolu oyun düzeninde tekli veya ikili ön liberoda görev yapan defansif orta saha oyuncularının giymiş olduğu bir numaradır. Görevleri ise defans ve orta saha arasındaki geniş koridorda pas trafiğini sağlamak ve topu tehlikeli bölgeye taşımaktır. Bir diğer önemli görevleri ise top kesmektir.

8 Numara: Orta sahanın ortasında veya ikili ön liberoda görev yapan fakat ofansif yönü kuvvetli oyuncular tarafından giyilen numaradır. Görevleri orta saha ile üçüncü bölge arasındaki pas trafiğini sağlamaktır.

Nzonzi: 6 Numara (Kesici Ön libero) ------------- Seri: 8 Numara (Merkez Orta saha) ---------------- Belhanda: 10 Numara (Çakma 10)

11-12 sezon başlangıcında, takımın kanserleri Servet ve Sabri idi.
Eboue sol kanat, Sabri orta saha göbek, stoperde Servet-Ujfa oynuyordu.
İlk maç o zamanki adıyla İBB'ye 2-0 yenilmiş, Manisaspor kalecisi Twitter'dan Muslera ile alay etmişti. (Sonra sezonun son maçı o Muslera Manisa deplasmanında skoru 0-4 yapan penaltıyı gole çevirdiğinde kalede kendisiyle dalga geçen o kaleci vardı).
TT Arena'da Gaziantepspor'a 2-4 yenildigimiz maç ise (Popov'un içimizden geçtiği maç) dönüm noktası olmuş, takım bu kanserlerden kurtulmuş, bu iki oyuncu bir daha GS forması yüzü görememişti.
Servet yerine Ujfa-Semih tandemi oturtmuş, Eboue orijinal mevkisine geçmiş, orta saha Melo Selçuk ikilisine emanet edilmişti. Emre Çolak ve Engin Baytar da takıma dahil olup, ideal kadro sağlanmıştı.
Ondan sonra takım şaha kalkmış, 10 maç üst üste galip gelerek seriye bağlayıp lider olmuştuk.
En zorlandığımız deplasmanlardan dahi rahat rahat galibiyetler ile dönüp, (Sivas 0-4, Trabzon 1-3, 2-4 vs vs) Kadıköy'de 2 kere şampiyonluk ilan edip, kupayı da Kadıköy'de kaldırmıştık.
Bazen bir mağlubiyet o gün sizi üzer ama uzun vadede katkısı inanılmaz olur.
Ben Denizli mağlubiyetine bu gözle baktım, belki de bu maçta da puan kaybı gelecek belli olmaz. Takıma bir 3-4 hafta koşulsuz destek olmamız gerekiyor. En ufak bir puan kaybında ortalığı yangın yerine çevirip özellikle Fatih Terim'e salyalar sacmamak gerekiyor.
Ben iki iyi hücumcu bekliyorum daha bu takıma (Falcao+süratli bir tabelaci)
Bu iki takviye geldiğinde ve takım oturduğunda çok rahat şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Allahını kitabını seviyorsan hoca.. Selçuk'u oynatma koy Atalay oynasın Diagne yi de oynatma Babel oynasın..
Bi zahmet Seri 8 numara Nzonzi 6 numara bi zahmet

Erken gol fark getirebilir. Konyanin bütün planlarini erken bir gol ile bozabiliriz. Erken gol attigimizda Konya alistigi oyunu sergeleyemez ve açik oynamak zorunda kalir.

Gönül ister ki

Nando
Sener Luyi Donk Linnes
Nzonzi Seri
Fegh Emre Babel
Diagne

temizinden 5-0 felan olur

---------------Diagne-------------
Babel--------Feghouli---------Mor
------------Nzonzi--Seri------------
Yuto----Donk---Luyindama---Linnes
---------------Muslera---------------

En ideal 11 olur ama Fatih hocanın böyle bir 11 çıkartmayacağına kalıbımı basarım.

Belhanda zor oynar gibi duruyor 442 denesek nasıl olur diye düşünüyorum
Muslera
Mariano Luyindama Donk Linnes
Feghouli Nzonzi Seri Emre
Diagne Babel

Geri
Üst Alt